Speltips

Match/event
Wales - Danmark
Datum
26/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Över 2.0 mål
Odds
1.91
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Wales – Danmark 26/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 24 juni, 2021

Dags för 8-delsfinalerna och först ut är Wales – Danmark, en match som kommer spelas på Johan Cruijff Arena i Amsterdam. Danmark fick en minst sagt skakig öppning på mästerskapet men har repat sig och ser bättre ut för varje match. Det är ett offensivt skickligt Danmark som går upp mot Wales, grupptvåan från Grupp A. Marknaden är inställd på få mål i matchen och över 2.5 står i skrivande stund i 2.60. Jag tycker det är lite väl högt och nyper över 2.0 mål i matchen till fina 1.91 vilket betyder att vi får insatsen tillbaka vid exakt två mål i matchen.

Speltips

  • Över 2.0 mål i matchen – 1.91

Fördelaktigt läge för Danmark

1–0 förlusten mot Finland i premiären kom att handla om helt andra saker än fotbollen som spelades. Därefter väntade Belgien i en match där danskarna visade sig vara minst lika bra som motståndarna. I den avslutande gruppspelsmatchen mot Ryssland fick slutligen Danmark betalt för jobbet och vi fick se en glimt av hur det danska laget kan spela när allt fungerar. 4–1 slutade matchen och Danmark visade upp en del av de offensiva kvaliteter som man besitter.

Jag tror på en liknande matchbild mot Wales som den vi fick bevittna mot Ryssland. Danmark är trygga med bollen, har flera kreativa spelare som kan göra sin motståndare och även en rad skickliga avslutare. Laget är offensivt inriktat och räds få lag. Jag tror Danmarks inställning kommer öppna upp för en mer målglad historia än vad marknaden vill få det till.

Wales har en stark offensiv

Wales är inte heller dem oävna i offensiven och med spelare som Bale, Ramsey och James kommer man alltid vara ett hot i omställningarna. Man lyckades göra mål mot både Schweiz och Turkiet i gruppspelet. Mot Italien fick man en man utvisad vilket grusade lagets chanser att plocka poäng.

Två lag med flera offensiva spelare som har framträdande roller i sina klubblag kliver upp mot varandra under lördagen. Jag tror det finns goda chanser att vi åtminstone får se två mål i matchen. Vid händelse av ett ledningsmål för något utav lagen finns det ingenting att förlora för det andra laget utan det är fullt ös för fortsatt spel i turneringen.

Speltips

  • Över 2.0 mål i matchen – 1.91
Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x