Speltips

Match/event
Wales - England
Datum
29/11 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
X2, Ö0.5 mål & U27.5 frisparkar i matchen
Odds
1,67
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Wales – England 29/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 28 november, 2022

Sista omgången av gruppspelet ska dra igång och i grupp B så ska allt avgöras i denna omgång. Samtliga lag har chans att ta sig vidare till slutspelet vilket innebär att vi förhoppningsvis kommer att få se några bra och spännande matcher. I en av de två matcherna i denna grupp så är det Wales som ska ta sig an gruppettan inför omgången, England. Wales som måste vinna för att ha chans att ta sig vidare medan ett kryss räcker för Englands del. Spännande omgång minst sagt!

Wales måste vinna

Wales har satt sig själva i en jobbig sits inför denna sista omgång då man endast har ett poäng. Det innebär att enda chansen man har att gå vidare är genom att vinna denna match mot England. Dock så kommer mycket att hänga på hur matchen mellan Iran och USA slutar. För att Wales med 100% sannolikhet ska gå vidare till slutspel så måste man vinna denna match med minst fyra mål för då kommer man ha bättre målskillnad än England då båda isåfall kommer att ha fyra poäng vardera. Nu är det såklart högst osannolikt att Wales kommer att vinna med fyra mål mot England, men det är den enda chansen att man med 100% går vidare.

Annars kommer mycket att hänga på hur matchen mellan Iran och USA slutar där ett kryss hade varit bäst för Wales för då räcker det med vinst för att gå vidare. För då hade man gått vidare före Iran på grund av bättre målskillnad.

Förstaplatsen på spel

England kommer till denna match som gruppetta men det finns som sagt en väldigt väldigt väldigt liten chans att dom inte tar sig vidare. Så denna match kommer att bli mer avgörande för om man slutar etta eller tvåa i gruppen. Och givetvis så bör man sträva efter att sluta etta och gå för att vinna denna match. För det kommer troligtvis att vara Holland som slutar etta i grupp A då dom har kvar Qatar som inte har något att spela för. Så den som slutar tvåa i denna grupp kommer alltså att ställas mot Holland i åttondelsfinalen.

Slutar England etta så blir det antingen Senegal eller Ecuador, om vi utgår från att Holland vinner mot Qatar. Och det är såklart bättre att möta Senegal eller Ecuador i en åttondel än Holland även om Ecuador sett riktigt bra ut så här långt in i mästerskapet.

Speltipset

Mycket på spel i denna match mellan Wales och England när denna grupp kommer att avgöras denna sista omgång. Ett kryss räcker som sagt för England för att ta sig vidare men då riskerar man att hamna tvåa i gruppen. Speltipset blir X2, över 0.5 mål och under 27.5 frisparkar i matchen till 1,67 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x