Speltips

Match/event
Golden State Warriors - Dallas Mavericks
Datum
21/05 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Warriors vinner & Steph Curry Ö19.5 poäng
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips Basket

Warriors – Mavericks 21/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 20 maj, 2022

Andra matchen mellan Golden State Warriors och Dallas Mavericks ska spelas med Warriors som kommer till denna match med en 1-0 ledning i matcher efter att man körde över Mavs i den första matchen. Nu har man då chans att ta en 2-0 ledning inför två raka bortamatcher vilket verkligen skulle behövas för Warriors då Mavs visat att man är starka på hemmaborgen. Intressant match!

Läge att göra det 2-0

Warriors visade redan i den första matchen varför man är stora favoriter att ta sig vidare till en final efter att man rentav körde över Mavericks. Man vann med hela 25 poäng och Mavs var aldrig riktigt nära på att vinna heller. Luka och hans lagkamrater hade inte en chans helt enkelt då Warriors var överlägsna och vann den första matchen helt rättvist. Nu är det dags för den andra matchen i denna matchserie och även den ska då spelas på Chase Center.

Detta ger då Warriors en riktigt bra chans att göra det 2-0 i matcher inför två raka bortamatcher i Dallas där man nog inte kan räkna med att vinna båda. Så man bör verkligen vilja vinna denna för att sitta säkert i båten inför de två matcherna i Dallas. Jag tror definitivt att Warriors kommer att vara minst lika bra som sist men tror dessutom att Mavs kommer att steppa upp det inför denna match. Gör Mavs en lika dålig match inatt igen så kan man inte räkna med att vinna mer än en match denna matchserie.

Inget att förlora

Dallas Mavericks skrällde rejält i semifinalen i West efter att man då slog ut ettan Suns efter sju matcher. Så man har egentligen redan gjort ett riktigt bra slutspel så här långt och har inte mycket att förlora då ingen förväntar sig något mer från Mavs. Men nu är man i en Western Conference final och då ska man såklart iallafall försöka. Man visade mot Suns att man kan vara riktigt bra och framförallt visade Luka att han är en av dom bästa i världen.

Men det kommer att krävas mycket av Mavs för att ta en vinst här mot ett så starkt Warriors, speciellt efter hur den första matchen gick. Men chansen finns där men det kommer att bli tufft och det gäller att vara med redan från start och inte komma till andra quartern med ett stort underläge.

Speltipset

Viktig andra match för Warriors som verkligen vill se till att ta en 2-0 ledning inför två matcher i Dallas. Man var överlägsen sist och jag tror inte att det kommer bli så ojämnt igen men Mavs kommer att få det tufft. Speltipset blir att Warriors vinner och att Steph Curry gör över 19.5 poäng till 1,66 hos Bet365.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x