Speltips

Match/event
Golden State Warriors - Dallas Mavericks
Datum
27/05 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Warriors vinner & Steph Curry Ö21.5 poäng
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Warriors – Mavericks 27/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 26 maj, 2022

Mavericks vann den senaste matchen vilket betyder att denna matchserie lever vidare. 3-1 i matcher är det nu i till Warriors vilket betyder att dom har ännu en chans att avgöra detta, och nu på hemmaplan dessutom. Jag ser inte hur Mavs ska överleva denna match när Warriors har chans att ta sig till final med hemmafansen i ryggen. Mycket tyder på Warriors vinst!

Stor fördel

Warriors, som jag nämnde i speltipset till den förra matchen, vilade sina startspelare ganska mycket i förra matchen. Mycket på grund av att dom hellre har dom utvilade till denna match där man ändå visste att man skulle få chans att avgöra detta här också på hemmaplan. Klay spelade bara 28 minuter och gjorde dessutom ingen bra match så förhoppningsvis för Warriors del så kan han steppa upp sitt game till denna. Curry spelade lite mer än en halvtimme och gjorde en bra match och jag tror definitivt att han kommer vara minst lika bra inatt.

På hemmaborg är man riktigt starka och jag ser inte hur Mavs ska lyckas vinna här och göra det 3-2 i matcher. Mavs kommer dock spela utan press, precis som förra matchen, så det kanske kommer att hjälpa dom lite grann. Men om Curry gör en bra match, tillsammans med Klay och Poole, så kommer det blir ännu en tuff match för Mavs.

Inget att förlora här heller

Mavericks har inget att förlora här heller då som sagt då det i princip är helt kört för dom att ta sig vidare till en NBA final. Men det kan som sagt vara till deras fördel då man inte har någon press på sig och kan egentligen bara gå ut och spela helt fritt. Doncic kommer att göra en bra match, det är nästan en garanti numera, men för att Mavs ska kunna ha någon chans att vinna här på bortaplan så gäller det att resterande spelare steppar upp.

Doncic kommer inte själv kunna vinna denna match åt Mavs vilket vi såg i den senaste matchen då bland annat Finney-Smith gjorde en riktigt bra match. Kan han steppa upp här också, tillsammans med Brunson, så har Mavs såklart en chans, även om den är liten.

Speltipset

3-1 i matcher till Warriors och nu har man då en ypperlig chans att ta sig till ännu en NBA final. Man förlorade sist, som dock var ganska väntat, men nu är man på hemmaborg och mycket tyder på en vinst för Steph Curry och hans Warriors. Speltipset blir att Warriors vinner och Steph Curry gör över 21.5 poäng till 1,62 hos Bet365.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x