Speltips

Match/event
Golden State Warriors - Dallas Mavericks
Datum
27/05 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Warriors vinner & Steph Curry Ö21.5 poäng
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Warriors – Mavericks 27/5

Basket NBA Speltips

Mavericks vann den senaste matchen vilket betyder att denna matchserie lever vidare. 3-1 i matcher är det nu i till Warriors vilket betyder att dom har ännu en chans att avgöra detta, och nu på hemmaplan dessutom. Jag ser inte hur Mavs ska överleva denna match när Warriors har chans att ta sig till final med hemmafansen i ryggen. Mycket tyder på Warriors vinst!

Stor fördel

Warriors, som jag nämnde i speltipset till den förra matchen, vilade sina startspelare ganska mycket i förra matchen. Mycket på grund av att dom hellre har dom utvilade till denna match där man ändå visste att man skulle få chans att avgöra detta här också på hemmaplan. Klay spelade bara 28 minuter och gjorde dessutom ingen bra match så förhoppningsvis för Warriors del så kan han steppa upp sitt game till denna. Curry spelade lite mer än en halvtimme och gjorde en bra match och jag tror definitivt att han kommer vara minst lika bra inatt.

På hemmaborg är man riktigt starka och jag ser inte hur Mavs ska lyckas vinna här och göra det 3-2 i matcher. Mavs kommer dock spela utan press, precis som förra matchen, så det kanske kommer att hjälpa dom lite grann. Men om Curry gör en bra match, tillsammans med Klay och Poole, så kommer det blir ännu en tuff match för Mavs.

Inget att förlora här heller

Mavericks har inget att förlora här heller då som sagt då det i princip är helt kört för dom att ta sig vidare till en NBA final. Men det kan som sagt vara till deras fördel då man inte har någon press på sig och kan egentligen bara gå ut och spela helt fritt. Doncic kommer att göra en bra match, det är nästan en garanti numera, men för att Mavs ska kunna ha någon chans att vinna här på bortaplan så gäller det att resterande spelare steppar upp.

Doncic kommer inte själv kunna vinna denna match åt Mavs vilket vi såg i den senaste matchen då bland annat Finney-Smith gjorde en riktigt bra match. Kan han steppa upp här också, tillsammans med Brunson, så har Mavs såklart en chans, även om den är liten.

Speltipset

3-1 i matcher till Warriors och nu har man då en ypperlig chans att ta sig till ännu en NBA final. Man förlorade sist, som dock var ganska väntat, men nu är man på hemmaborg och mycket tyder på en vinst för Steph Curry och hans Warriors. Speltipset blir att Warriors vinner och Steph Curry gör över 21.5 poäng till 1,62 hos Bet365.

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x