Speltips

Match/event
Golden State Warriors - Denver Nuggets
Datum
28/04 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Warriors -2.5 & Ö210.5 poäng i matchen
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips Basket

Warriors – Nuggets 28/4

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 27 april, 2022

Det är dags för Game 5 mellan Warriors och Nuggets efter att Nuggets klarade sig från att bli nollade i matcher. 3-1 är ställningen då till Warriors fördel och nu har man en riktigt god chans att avslutade denna matchserie på hemmaplan och ta sig vidare till nästa omgång. Det såg länge ut som att man skulle få stryk i den senaste matchen men tillslut så förlorade man bara med fem poäng. Får se om Warriors avslutar detta hemma på Chase Center.

Överlägsna på hemmaplan 

Golden State Warriors leder som sagt denna matchserie med 3-1 inför denna femte matchen. Det innebär att man har chans att avsluta detta på hemmaplan inför sina fans. I de tre matcher som man spelat på hemmaplan mot Nuggets så har man varit överlägsna och verkligen visat att man kommer konkurrera om NBA-titeln denna säsong. Man har vunnit med 16, 20 och fem poäng i de tre vinsterna man har på hemmaplan denna matchserie. Jag förväntar mig att Warriors ska avsluta denna matchserie här på hemmaplan i Game 5.

Med Steph tillbaka som kommer in från bänken så har dom nu visat hur bra man är när alla håller sig friska. Draymond Green som styr och ställer i försvaret och Steph, Klay och Jordan Poole som är extremt vassa i anfallet.

Hoppet lever kvar för Nuggets

Ingen har någonsin gått vidare efter att ha legat under med 3-0 i matcher men man kan alltid hoppas. Och det kommer nog Nuggets göra här trots att chansen är i princip noll att dom går vidare ur denna omgång men dom kommer inte att åka ut utan att ge Warriors en rejäl match. I den senaste matchen så visade man prov på bra försvarsspel, iallafall första halvlek. Kan man hålla i det till denna match också så kan det bli jämnt.

Men skulle det rinna iväg inför sista quartern så kommer nog Nuggets att ge upp vilket inte vore så konstigt. För att vinna på bortaplan mot Warriors när dom har läge att gå vidare så kommer det att krävas en hel del av Nuggets och jag förväntar mig som sagt att Warriors kommer lösa detta.

Speltipset

Warriors har guldläge att avsluta denna omgång och ta sig vidare i slutspelet. På hemmaplan har man som sagt vunnit två av två mot Nuggets och jag tror att man löser jobbet här också. Speltipset blir Warriors -2.5 och över 210.5 poäng i matchen till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x