Speltips

Match/event
Washington Football Team - Philadelphia Eagles
Datum
22/12 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Washington +7.5 & Gibson
Odds
2.00 & 2.57
Rygga Spelet
Speltips NFL

Washington Football Team @ Philadelphia Eagles 22/12

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 21 december, 2021

Tuffa resultat för NFC West divisionen där Cowboys leder ganska säkert och båda dessa lagen jagar dem och en slutspelsplats. Trots att båda lagen har ett 6-7 record är Washington för tillfället i slutspelsbubblan på en sjätte plats så att något av dessa lagen tar sig vidare, är troligt.

En sjupoängsförlust mot Cowboys

Washington spelade förra veckan mot en annan divisionsrival då de mötte Cowboys. Även här var de underdogs men inte med lika mycket poäng. De kämpade på och hade i slutet en bra chans att vinna matchen men orkade inte riktigt enda in. Matchen såg dock länge väldigt körd ut för Washington som efter första kvarten låg under med 18 poäng. I halvtid hade underläget bara utökats till 0-24. I tredje och fjärde kvarten satte offensiven dock ordentlig fart samtidigt som defensiven fick lite stopp

De vann den tredje kvarten och hade då en ställning på 8-27 men snabbt i fjärde fick de in 12 poäng och låg endast under med en TD. De hade några minuter på sig att ta sig ner och göra sju poäng men misslyckades efter att de fumbleat bollen. De fick efter det aldrig tillbaka den då Dallas kunde knäa ut matchen tillslut.

Under matchen fick Washington även ett par skador. De flesta av dessa har de fått tillbaka men saknar troligtvis fortsatt Mckissic samt, beroende på hur COVID situationen ser ut, Heineke.

Eagles med en vältajmad BYE-week

Förra veckan hade de BYE-week och det var något som behövdes. Endel skador och skavanker bör ha fixats till samt att de kom ifrån en pinsam förlust mot Giants. Nu möter de återigen en divisionsrival och detta är nog det viktigaste mötet hittills denna säsong. En vinst här och de stjäl Washingtons plats i slutspelsbubblan och har en ganska bra chans att gå vidare.

För två veckor sedan mötte de, som skrivet ovan, Giants. Den matchen var extremt poängfattig och i halvtid hade Giants en ledning med 3-0. De utökade tidigt i tredje till en tio poängsledning. Eagles fick tillslut in sju poäng men kom aldrig riktigt ikapp utan släppte snarare in tre poäng till och förlorade matchen 7-13.

Dagens speltips

Efter att matchen skjutits upp har nu Washington fått tillbaka en hel del spelare från både COVID-listan och skador. Linjen har rört sig nedåt för dem en hel del men jag tror fortfarande starkt på Washington. De möter en divisionsrival där en vinst här nästan är ett måste för slutspelschans. Vem som är deras QB ikväll är fortfarande tveksamt men deras backup är inte helt tokig och tillsammans med Gibson kan de fortfarande vinna.

Därför väljer jag att spela på Washington Football Team +7.5 till oddset 2.00 hos Bethard (2units),

Att Antonio Gibson gör en TD till oddset 2.57 hos Unibet (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x