Speltips

Match/event
Washington Football Team - Seattle Seahawks
Datum
20/12 - 2020
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Seahawks -6.5 & Wilson ö 22.5
Odds
2.00 / 1.85
Rygga Spelet
Speltips NFL

Washington Football Team vs Seattle Seahawks

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 20 december, 2020

Seahawks krossade New York Jets!

Ett Seattle Seahawks som på senaste tiden har haft ett väldigt enkelt schema, men ändå haft problem. De förlorade emot Giants och vann endast med sex poäng emot både Eagles och Cardinals! Trots detta har de, tack vare deras fantastiska start, ett 9-4 record som talar väldigt gott för deras slutspelsplats.

Den senaste matchen de spelade var emot Jets som de vann 40-3. Trots 40poäng på tavlan kastade Wilson endast för 200yards, detta till större del för att de ständigt ville att klockan skulle gå, och sprang istället med bollen! Det är svårt att ta mycket ifrån matchen men att Seahawks ser starkt ut offensivt kan vi anta även denna vecka! Wilson kommer behöva vara lika bra som han varit hela säsongen ifall deras offensiv ska rå på Washingtons starka defensiv!

Washington med en jämn vinst emot 49ers

En jämn match som gav Washington en extra vinst i sin division jämfört med närmaste lag bakom! De har nu relativt ”enkla” möten kvar där Seahawks är det svåraste och kan nästan säkra slutspel med en vinst här, beroende på hur de andra lagen i divisionen spelar! Deras senaste vinst emot 49ers var en väldigt defensive heavy match!

Washington ledde i halvtid efter en väldigt sen fumble av 49ers med 13-7 och fortsatte i andra halvan att utöka den ledningen till både 16-7 och 23-7. En tidig reducering till 23-15 gav 49ers en hel kvart att ta igen de sista åtta poängen, men ställningen var oberörd när defensiven fullständigt dominerade. 23-15 blev slutresultatet och Washington har grepp om NFC East nu!

Dagens speltips

Trots att Washington vann en stark match förra veckan kommer jag välja att spela på Seattle Seahawks -6.5 till oddset 2.00 hos William Hill (2.5units) samt att Russell Wilson kastar Ö 22.5 kompletta passningar till oddset 1.85 hos William Hill (1.5units)

Anledningen till att jag lägger dessa spel är för att Seattle ser ut att komma på rätt spår igen med sitt defensiv, men framförallt med sitt offensiv! Vi får även tänka på att det är Washingtons tredje QB inför säsongen som startar ikväll efter att Smith blivit skadad förra veckan! Det bör inte vara en dominant match, vilket gör att Seattle fortsatt kommer passa under kvällen och det är sällan Wilson har under 23kompletta passningar på en kväll!

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x