Speltips

Match/event
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
Datum
18/01 - 2022
Matchstart
02:17
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.91 - 8.25
Rygga Spelet
Speltips NFL

WC: Arizona Cardinals @ Los Angeles Rams

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 17 januari, 2022

Även under söndagen lyckades vi hitta rätt med tre units! Endast en match under måndagen men vilken match det är! Rams & Cardinals är ännu ett slutspelsmöte som är mellan divisionsrivaler! De vann varsin match under säsongen, vilka lyckas ta sig vidare härifrån?

Cardinals med första slutspel på sex år!

Arizona har inte haft ett winning record de fem föregående säsongerna. Äntligen får de ett lag som spelar otroligt bra, speciellt i början av säsongen. Efter att Hopkins och Watt blivit skadade har de inte fått de vinsterna riktigt som de behövt. De hade divisionen relativt enkelt men de har förlorat fem av de senaste sex och kom endast tvåa. Trots det är det en okej säsong, och med J.J Watt tillbaka nu kan de vara ett riktigt hot.

Förra matchen var mot Seahawks där de fortfarande hade chans att vinna divisionen, ifall de vann samt att Rams förlorade. Rams förlorade sin match men Arizona lyckades inte ta sin match mot Seattle. Den var väldigt poängrik match där deras defensiv inte alls höll måttet. Att släppa in 38 poäng mot ett Seahawks om endast vann sju matcher hela säsongen är svagt och talar inte gått inför slutspelet.

Är detta året för Rams att vinna SB?

Detta är LA’s fjärde slutspel på bara fem år! De förlorade Super Bowl under 2018’s säsong och förra året förlorade de i divisional rundan mot Tampa Bay som tillslut vann istället. Under säsongen har de värvat in många bra spelare, varav Matthew Stafford som hittills varit helt okej. Ett skakigt år med lite för många interceptions men en vunnen division är steg 1.

Nu har de extremt tuffa motstånd framför sig ifall de ska vinna super bowl då de behöver möta Cardinals här, Buccaneers nästa runda och sedan Packers eller 49ers. Detta är endast för att ta sig till SB där de sedan har det bästa laget från AFC kvar att möta.

Deras senaste match mot 49ers var inte särskilt övertygande om att de är ett super bowl vinnande lag då de torskade en 17poängs ledning i en match där de kunde clincha divisionen samt #2 seed. Något som talar relativt gott för dem är dock att Cam Akers är tillbaka på heltid, en RB som förra året spelade helt otroligt bra. De har även en defensiv linje som är fenomenal och kan stoppa de flesta på en bra dag.

Dagens speltips

Något som Rams har ett utav de bästa är ligan är en defensiv. De har en linje som sackar väldigt mycket och sätter mycket press. Arizona tillåter samtidigt en hel del sacks, cirka 2.5sack/match. Rams är favoriter i matchen men den kan bli extremt tight då Stafford kan kasta en sen interception. Ö/U linjen är även den ganska låg p.g.a. ett starkt defense, men den går att justera lite och bör sitta över då!

Därför väljer jag att spela på ett kombospel: Rams ML & Ö 41.5P till oddset 2.05 hos Bet365 (2units),

Aaron Donald Ö0.5 sacks i matchen till oddset 1.91 hos Unibet (1.5units)

Att Cam Akers gör en TD till oddset 3.45 hos Betsson (1unit),

Att Budda Baker får Ö0.5 interceptions till oddset 8.25 hos Bet365 (0.25units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x