Speltips

Match/event
San Francisco 49ers - Dallas Cowboys
Datum
16/01 - 2022
Matchstart
22:32
Spelbolag
Spel
49ers ML & Kittle TD
Odds
2.45 / 2.75
Rygga Spelet
Speltips NFL

WC: San Francisco 49ers @ Dallas Cowboys

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 januari, 2022

Det är dags för Amerikas lag att återigen spela slutspel! Denna gång har de hemmaplan och 49ers är gästande lag. Trots att det inte är allt för ovanligt för Dallas att spela, brukar de inte vara favoriter i slutspelet, vilket de denna matchen är! 49ers vann senast en playoff clinching match och vill nu ta sig vidare!

Kan San Fran rebound’a efter SB förlusten?

Förra året missade laget slutspel helt men året innan det klev de in i Super Bowl som små favoriter Kansas City. De ledde matchen i tredje och fjärde kvarten men lyckades inte hålla i det och förlorade matchen. Nu har de återigen ett lag som har nog med kaliber att ta sig dit, trots att resan framför dem isådanafall är väldigt tuff.

De har spelat en otroligt bra säsong trots att de började 3-5 på säsongen. Efter det har de vunnit 7 av 9 matcher varav två är mot Rams samt en mot Bengals.

Deras senaste match var mot just Rams som blev en måstematch ifall de ville ta sig till slutspel. Saints vann nämligen sin match och då blev 49ers utsparkade ifall de förlorade. Rams hade en stark ledning in i första halvlek med 17-3 efter att de fullständigt dominerat hela planen. 49ers vaknade till ordentligt dock och gjorde en hel del poäng tidigt i matchen. De lyckades tillslut ta det till OT där de vann slantsinglingen och även matchen efter ett FG som Rams inte lyckades replikera.

Cowboys med ett hett offensiv

Ett Dallas Cowboys som inte tagit sig till conference championship eller superbowl sen 1995. Även detta år kommer det bli tufft då det är lag som Packers, Buccaneers, Rams eller Cardinals som troligtvis väntar i nästa runda. Givetvis har de fokus på första matchen som även den blir tuff.

Dallas har ångat på ganska bra och med en fullt frisk Dak Prescott är det många poäng som gäller. Trots en förlust de senaste tre matcherna har de slängt in totalt 129poäng vilket ger ett snitt på 43 poäng per match. Deras defensiv har hållt motståndarna på ett avstånd två utav matcherna, dock har de varit mot Washington samt Eagles som vilade några spelare.

Dagens speltips

Lagen möttes sent för två säsonger sedan där det blev en poängrik vinst till Dallas. Dock har lagen ändrats mycket sen dess, trots att båda startande QB’s är kvar. Dallas har vunnit två matcher mer denna säsong och trots att de fått möta några utav de bästa lagen, har de även mött svaga lag. Eagles x2, Giants x2, Washington x2, Panthers, Broncos, Falcons. Med detta schema är det många lag som lyckas ta sig till slutspel. 49ers har fått kämpa lite hårdare trots att även de mött svaga lag givetvis.

Jag tycker dock att 49ers har bevisat sig desto mer när det kommer till viktiga matcher och när det är två bra lag som möter varandra. Dallas har ofta istället fallit i detta och har inte vunnit mot något lag med mer än 10 vinster.

Därför väljer jag att spela på San Francisco 49ers ML till oddset 2.45 hos Bet365 (1.5units) samt

Att George Kittle gör en TD till oddset 2.75 hos Bet365 (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x