Speltips

Match/event
West Ham - Chelsea
Datum
11/02 - 2023
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
U3.5 mål & Chelsea flest hörnor (3-vägshandicap 0-2)
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

West Ham – Chelsea 11/2

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 8 februari, 2023

På lördagen tar West Ham emot Chelsea i deras 22:a match i ligaspelet. West Ham som befinner sig på 16:e plats behöver verkligen poäng här, precis som Chelsea som jagar topp fyra. Två formsvaga lag är det som möts då båda bara har en vinst på deras sex senaste ligamatcher. Spännande match i London!

Två formsvaga lag

West Ham har inför matchen bara en vinst på deras sex senaste ligamatcher och befinner sig inför matchen på 16:e plats med 19 poäng. Man är absolut med i bottenstriden då det är så pass tajt i den nedre delen av tabellen. Man har bara ett poäng ner till Everton som ligger på 18:e plats i dagsläget. 

Chelsea har även dom bara en vinst på de sex senaste matcherna i ligan och har inför matchen tio poäng upp till fjärde plats som är det man jagar. Chelsea har, trots alla nyförvärv, bara lyckats göra två mål på deras sex senaste matcher vilket är långt ifrån bra.

Vinst i fyra av de fem senaste

Chelsea har ett bra facit mot lördagens motståndare och med tanke på hur bred trupp man har i dagsläget så bör man kunna slå West Ham. Med alla nyförvärv man har så kommer det dock bli tufft för Potter att välja startelva framöver då det i princip kommer vara olika elvor varje match. 

Man har vunnit fyra av de fem senaste mot West Ham och har två raka segrar mot dom. Trots bortaplan så tror jag Chelsea kommer att ta samtliga poäng men tufft kommer det att blir då West Ham behöver poäng dom med.

Speltipset

Spännande match i London på lördagen med viktiga poäng på spel. Chelsea har två raka segrar mot West Ham men sist man mötte dom på bortaplan blev det förlust. Inför matchen är det inte mycket som skiljer lagen åt men givetvis så är Chelsea det bättre laget på papper. Speltipset blir under 3.5 mål och att Chelsea får flest hörnor (3-vägshandicap 0-2) till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x