Speltips

Match/event
Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers
Datum
16/01 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
R. Succop Ö 7.5P & Eagles ML
Odds
1.95 / 4.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

Wildcard: Philadelphia Eagles @ Tampa Bay Buccaneers

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 januari, 2022

Dessa två lag är de som kickar igång Söndagens slutspelsmatcher! Båda lagen är relativt nya Super Bowl vinnare. Tampa är det lag som vann för mindre än ett år sedan och Philadelphia vann det 2017 efter en vinst mot just Tom Brady, fast den gången i New England Patriots. Trots att båda lagen vunnit så nyligen är detta den Wildcard match med näststörst spread.

Kan Tampa vinna back2back?

Laget är favoriter i denna match med många poäng, men att ta sig till Super Bowl och vinna den verkar inte troligt. De har många bra lag i vägen däribland Packers som vilar denna vecka. Ett tapp som Buccaneers hade under säsongens gång är dock deras runningback, Fournette. Utöver det skadade sig även deras RB #2, Ronald Jones, under söndagens match och kommer inte till spel under Söndagen.

De kan ha det svårt att avsluta drives helt och hållet utan några av sina runningbacks. De har kvar Le’veon Bell men han har inte fått extremt mycket tid, någonstans. Att spela för tre olika lag under en säsong och inte göra mer än ett tiotal snaps någon match är svagt och kommer inte hålla ihop springspelen för Buccs.

Kan Eagles chocka och ta sig till Divisional?

Inför säsongen såg laget inte alls ut att kunna ta sig till slutspel, inte ens ett vinnande record. Men de chockade ganska hårt och slog motstånd som faktiskt är ganska bra. De lyckades inte vinna sin division då Cowboys fick för många vinster, men att ta sig till slutspel är steg 1. Förra veckan spelade de mot just Dallas och saknade då sin QB, Jalen Hurts och många andra spelare. Alla dessa är nu tillbaka och har med en veckas vila, taggat till ordentligt.

Defensiven har varit helt okej för dem och speciellt i redzone då de är ett av de bättre lagen att stoppa där! Dock är jag tveksam till ifall det är nog, men det är möjligt.

Dagens speltips

Att Buccaneers saknar båda sina runningbacks och möter ett lag som är relativt starka att stoppa i redzone talar för endel sparkar. Ryan Succop är en säker kicker som inte missar ofta, speciellt inte i ett lugnt Tampa Bay. Eagles har spelat helt okej på slutet av säsongen och kan hota Tampa ifall de gör en riktigt bra match.

Därför väljer jag att spela på Ryan Succop Ö 7.5 kicking points till oddset 1.95 hos Bet365 (2units) samt

Philadelphia Eagles ML till oddset 4.00 hos Unibet (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x