Speltips

Match/event
Wolverhampton - Leeds
Datum
19/02 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Wolves över 1,5 kort i matchen
Odds
1.87
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Wolverhampton – Leeds 19/2

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 19 februari, 2021

Det är dags för en väldigt intressant match i kampen om en topp tio-placering. Wolves gästas på fredagskvällen av Leeds där båda lagen har ena foten på en placeringen i den övre halvan av tabellen.

Wolves med bra flyt

Det är egentligen inte mycket att säga om detta Wolverhampton som haft väldiga problem med målskyttet under i princip hela säsongen. Särskilt de sista 2-3 månaderna. En liten uppgång i form har de dock haft och har inte förlorat på 3 matcher. Spelet i sig har inte sett fantastiskt ut men de har lyckats hålla relativt tätt bakåt och mäktat med några baljor framåt. När de nu gästas av ett högt och lågt Leeds så kan vad som helst hända. Två lag som blandar och ger ordentligt. Kan Wolves lyckas stoppa Leeds otroliga press så skulle en seger inte vara omöjlig. 

Kommer Leeds att orka

Som vanligt när det gäller lag som leds av Bielsa så är det 100% som gäller, i varje situation. Inget lag springer så mycket som Leeds United och det har gett väldigt bra utdelning i många matcher. Mindre bra i andra. När de väl flyger så flyger de! De har haft en strålande första säsong i Premier League, det är inget snack. Det spelar med teknisk flärd och hög press och har lyckats få till en bra balans på det viset. Det gör dock att det finns vissa luckor i försvaret emellanåt och det känns som att fler lag har lyckats hitta rätt medicin för att luckra upp Leeds på det sättet. Orkar Leeds springa som de har gjort under den första halvan av säsongen så är en topp 10-placering helt klart i sikte.

Dagens speltips

Vi är inne i en väldigt hektisk period i fotbollen där många lag spelar internationella turneringar, andra spelar inhemska cuper och även då såklart Premier League. Det är väldigt tight mellan matcherna helt enkelt. Statistiken visar på att de gula korten kommer ofta i samband med trötthet och därav även kommer flest gula kort i slutet på matcherna. Wolves har fått över 2 gula kort i deras 5 senaste så ser över oddsen. 1.87 på Wolves över 1.5 kort är väldigt spelvärt, särskilt med tanke på Leeds spelsätt och tekniskt skickliga spelare.

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x