Speltips

Match/event
Wolverhampton - Southampton
Datum
11/02 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Båda lagen gör mål
Odds
1.85
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Wolverhampton – Southampton 11/2

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 11 februari, 2021

Det är en kamp mellan två lag som både underpresterat och överpresterat denna säsongen. Wolves, som många hade som topp 4-kandidater och Southampton som de allra flesta räknade med skulle hamna runt nedflyttningstrecket. Ta del av supererbjudandet från Tipwin genom att klicka på knappen ”Rygga spelet”, 100% insättningsbonus upp till hela 1000kr.

Vände Wolves trenden efter segern mot Arsenal?

Det var ett sargat Wolves som kom in till matchen mot det då formstarka Arsenal. Matchen började som de flesta väntat sig, Arsenal med ett stolpskott redan i den första minuten för att sedan ta ledningen i mitten av den första halvleken. Sen vände det plötsligt, rött kort och straff, 1-1 i matchen. Det var inte avgjort där, Arsenal stod upp relativt bra med en man mindre men när Joao Moutinho stänkte in en riktig raket från långt håll så såg det ut att gå vägen. Lägg sedan till ytterligare ett rött kort så var segern ett faktum och Wolverhampton lyckades bryta sin negativa trend. Om vi nu kan kalla 0-0 mot Leicester för ett positivt resultat vill säga, i detta fallet känns det som ett fall i rätt riktning

Skadan på Raul Jimenez gör sig ständigt påmind, det är framåt som Wolves har haft problem att skapa speciellt mycket. Adama Traoré har inte heller han lyckats producera som han gjorde förra säsongen och försäljningen av Diego Jota känns tyngre än vad många trodde. Lägger vi då till bjässen Willy Boly i försvaret så är det viktiga kuggar som saknas.

Southampton säsong går i fel riktning

De var uppe och nallade på Champions League-platserna för bara en månad sedan. Sen kom skadebekymmer och ett tufft matchschema och plötsligt sitter de nere på 12:e plats i ligan. Nu har visserligen mittbacksgiganten Vestergaard kommit tillbaka från skada och det kommer att hjälpa Southampton ordentligt. Minamino har lånats in från Liverpool och målade direkt i debuten med ett riktigt fint avslut. 

Nog ska Southampton kunna återhämta sig från denna trend och att gå vidare till kvartsfinal i FA-cupen är ett stort steg i rätt riktning. Det blir en väldigt intressant match mot Wolves och det kan gå åt vilket håll som helst.

Dagens speltips

Det är två lag som har haft två olika säsonger, ändå ligger de i princip på samma position i ligan. Nu ska de göra upp i FA-cupen och oavsett vem som vinner så kommer det ge en positiv vind åt rätt håll för segraren. 

Båda lagen släpper in en hel del mål, de har en offensiv som kan mycket på rätt dag. Därför känns spelet båda lagen gör mål till oddset 1.85 rimligt. Detta kan bli ett målkalas men det kan också bli en trist oavgjord match. Jag tror på 1-1 efter 90 minuter men håller mig till det förstnämnda spelet. 4 units.

Tipwin
100% upp till 1000 kr
  • Grym bonus
  • Bra spelutbud
  • Simpel design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Tipwin
Lanserat:
februari, 2011
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
No
BankID:
No
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
3.8/5
Introduktion
Tipwin är ett Maltesiskt spelbolag som grundades 2011, beviljades Svensk licens 2018 och har sedan dess varit verksamma i Sverige. Det är ett internationellt spelbolag som erbjuder spel i många länder runtom i världen. Läs vidare i vår recension för mer information.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 5x
Hemsida
Tipwin.se