Speltips

Match/event
Wolverhampton - West Brom
Datum
16/01 - 2021
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
1+under 2.5 mål
Odds
3.15
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Wolverhampton – WBA 16/1

Fotboll Premier League Speltips
Almer Ljutika
Publicerad: 16 januari, 2021

Ett skadeskjutet Wolverhampton tar emot krislaget West Bromwich. 

Wolverhampton

Wolverhampton som gjord en fin säsong förra året har inte gått att känna igen under den här säsongen. En del av förklaringen är alla skador som laget åkt på. När man tappade Raul Jimenez har man tappat allt vad offensiven heter. Laget har nu fem raka matcher utan seger och inför den här matchen saknas en del spelare. Willy Boly, Jonny Otto, Fernando Marcal, Daniel Podence och Adama Traore är alla tveksamma till den här matchen. 

I den senaste omgången föll laget på hemmaplan mot Everton. Trots att man saknade sju ordinarie spelare i den matchen höll man spelet uppe och det såg ut som att Wolves skulle få med sig åtminstone en pinne, men med tolv minuter kvar av matchen avgjorde Everton. 

Wolves parkerar på en 14:e plats i tabellen med god marginal ner till bottenlagen. 

WBA

West Bromwich är ett lag i kris. Ledeningen sparkade Slaven Bilic och Sam Allardyce tog över. Efter hans intåg har laget tagit bara en poäng och åkte även ur cupen mot League One laget Blackpool. WBA har vunnit endast en match den här säsongen och med åtta inspelade poäng på 17-omgångar ligger laget nästsist i tabellen. WBA kommer Conor Gallagher inte att kunna spela då han är avstängd. Conor Townsend och Karlan Grant är skadade.

Analysen

Wolverhampton är på papper klart det bättre laget och jag tror att man kommer att vinna den här matchen trots att en del spelare saknas och trots det dåliga formen. Det här är en perfekt match att ta tre poäng och komma på vinnarspåret igen. WBA kommer med stor säkerhet att backa hem och försöka hålla 0-0 så länge det går. WBA har hittills gjort endast elva mål framåt. Med tanke på att båda lagen behöver poäng, tror jag vi kommer att se få mål i den här matchen. Jag var inne på att hemmalaget saknar en del kraft offensivt.

Dagens speltips

Jag kommer att spela på hemmaseger i kombination med under 2.5 mål i matchen och det till 3.15 gånger insatsen.  

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x