Speltips

Match/event
Cincinnati Bengals - Detroit Lions
Datum
17/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Bengals -4.5 & fler!
Odds
2.10 - 2.50
Rygga Spelet
Speltips NFL

Detroit Lions vs Cincinnati Bengals

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 oktober, 2021

Inga speltips förra veckan men innan det gick vi +! Närmare bestämt var det cirka 4 units på hela den veckan vilket alltid är positivt. Nu är det redan W6 och ett starkt Bengals möter bottenlaget Lions!

Bengals med en OT-förlust

De mötte Packers förra veckan och det var på förhand en relativt jämn match. Green Bay har varit ett starkt lag länge med något svajiga hittills detta år! Bengals däremot har överraskat väldigt positivt denna säsong trots att deras Oline inte skyddar Burrow alls. Efter förra veckans förlust går de nu 3-2 men har mött relativt bra lag.

Matchen mot Packers var kaotisk. Den började med fem stycken icke poänggörande drives däribland en interception av Rodgers. Efter det kom båda lagen igång och tillslut var ställningen 16-14 i halvtid till Packers. De utökade sedan med ett par field goals som Bengals snabbt tog tillbaka med en TD och ställningen var 22-22 med 4 minuter kvar.

Det var här det mest otroliga började. I slutet av ordinarie tid var det TRE raka missade field goals. De alla var cirka 50yards och bollar som i vanliga fall sitter. Istället gick vi till OT där båda lagen ÅTERIGEN missar ett varsitt field goal. Efter mycket om och men sätter dock Crosby sin för GB med någon minut kvar av Overtime.

Lions med fem raka förluster

En udda match som tillslut resulterade i en Detroit förlust efter ett game winning field goal. Matchen var relativt tråkig att titta på då det inte var särskilt bra plays och det var endast två touchdowns totalt i matchen. Resterande var tre poängare som sparkades in. Det var hela tiden relativt jämnt och inget lag hade ledning med mer än 10 poäng.

Detroit gjorde sin enda touchdown i matchen med endast 37 sekunder kvar av matchen och gick efter en 2PT convertion upp i ledning! Minnesota tog sig ner 46 yards på bara fem plays och kvar sin kicker, Joseph, en chans att sprka in en 54 yard’are, som han gjorde!

Dagens speltips

Trots att Lions i flera matcher varit relativt nära att ta en seger, är det inte bra nog att gå 0-5. Nu när Cincinnati kommer på besök, som spelat väldigt bra, kommer de få det väldigt tufft. Lions saknar även till högsta trolighet sin bästa TE, Hockenson, som gjort mycket poäng för laget!

Därför väljer jag att spela på Cincinnati Bengals -4.5 till oddset 2.10 hos Bet365 (2.5units)

Att Ja’marr Chase gör en TD till oddset 2.50 hos Bet365 (1.5units)

Att Burrow kastar Ö 1.5 TD & Ö 282.5 yards till oddset 2.37 hos Bet365 (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

ComeOn
100%, upp till 1000 kr
  • Sport & Casino
  • Grymma Odds
  • Bra Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - ComeOn
Lanserat:
juni, 2008
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Come On! grundades 2008 i Stockholm och är numera en storspelare på den svenska marknaden. Come On:s reklamfilmer kan ses regelbundet på svensk TV. Den mest kända kom ut under 2014 när de sponsrade Liverpool och vi kunde se den nuvarande lagkaptenen Jordan Henderson spela sig själv i reklamen.
Välkomstbonus - Betting
100%, upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 8x