Speltips

Match/event
Nattens NHL - fredag 22/10
Datum
23/10 - 2021
Matchstart
00:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,71-4,10
Rygga Spelet
Speltips NHL

Nattens NHL – fredag 22/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 22 oktober, 2021

NHL-säsongen rullar vidare med fyra nya fajter i natt.

Toronto – San José 00:00

Toronto har vunnit två av fyra matcher medan San José förvånansvärt nog vunnit sina samtliga tre matcher. Här är Maple Leafs favoriter till vinsten, vilket man också bör. Dock är man aningen förstora. Skrälltvåan är roligare.

Buffalo – Boston 01:00

Buffalo har övertygat i inledningen via tre raka vinster, där man bland annat besegrat vårens Stanley Cup-finalist, Montréal, med 5-1. Boston, som tippas i toppen av Eastern Conference, har vunnit en av sina två matcher. Gästerna är normalt sett det bättre laget och brukar trivas ypperligt mot Sabres. Faktum är att man vunnit hela tolv av de 13 senaste inbördes mötena.

Dallas – Los Angeles 02:30

Rolig match mellan två intressanta lag. Dallas har spelat in fyra poäng under säsongsinledningen och Los Angeles tre. Stars ska ses med god chans att vinna i natt.

Vegas – Edmonton 04:00

Edmonton har startat säsongen med fyra vinster på fyra matcher och leder Western Conference. Det ska även tilläggas att Connor McDavid gjort hela elva (!) poäng på matcherna. Superstjärnan leder givetvis poängligan. I natt möter man Vegas, som inlett med endast en vinst på tre matcher. Golden Knights är favoriter och här känns det som Oilers svit bryts.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x