Speltips

Match/event
NHL - lördag 25/9
Datum
26/09 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,97-2,35
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – lördag 25/9

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 september, 2021

Äntligen är NHL:s preseason här, vilket betyder att grundserien endast är drygt två veckor bort. Två matcher väntar under natten, där vi bland annat får ett klassiskt möte mellan Toronto – Montréal.

Toronto – Montréal 01:00

Försäsong är försäsong och matcherna kan gå lite hur som helst då man provar många olika spelare. Toronto och Montréal möttes i vårens Stanley Cup-slutspel, där Canadiens vände 1-3 till 4-3 i matcher. Man kan tänka sig att Maple Leafs är aningen revanschsugna efter uttåget, trots att det endast är en försäsongsmatch lagen emellan.

St. Louis – Minnesota 02:00

Två lag som ser ganska jämnbra ut inför kommande säsong. En försäsongsmatch är, som tidigare nämnt, alltid luriga. St. Louis brukar dock trivas mot Minnesota. Faktum är att man vunnit sex av sina sju senaste inbördes möten mot Wild. Visst kan det bli ny seger i natt. Blues ställer upp med ett ganska hyfsat lag, även om flera toppspelare vilar. Wilds trupp ser däremot desto tunnare ut.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x