Speltips

Match/event
NHL-preseason - onsdag 6/10
Datum
07/10 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,67-4,25
Rygga Spelet
Speltips NHL

NHL-preseason – onsdag 6/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 6 oktober, 2021

Vi fick många sprakande tillställningen under den passerade natten och vi hoppas på något liknande natten mot torsdagen då sex nya bataljer äger rum.

Boston – Washington 01:00

Andra mötet lagen emellan under årets försäsong. Det första vann Boston med 3-2 efter straffar. Bruins har endast en vinst på sina fyra senaste matcher medan Washington förlorat samtliga (!) fyra matcher under försäsongen. Det är inte likt huvudstadslaget. Känslan säger att Boston vinner på nytt.

Columbus – Detroit 01:00

Båda dessa lag har vunnit tre av fem matcher under försäsongen. Columbus har vunnit varannan match medan Detroit segrade i de tre första och har förlorat i de två senaste. Lagen möttes för några nätter sedan, där Red Wings vann med hela 5-1. Lyckas Blue Jackets ta snabb revansch?

NY Rangers – New Jersey 01:00

New Jersey har verkligen övertygat under försäsongen med fyra vinster på lika många matcher. NY Rangers å sin tur har vunnit två av fyra matcher. De båda lagen har mötts en gång tidigare under försäsongen, där Devils vann med 7-1! Rangers lär vara rejält revanschsugna efter den förlusten. Det luktar vinst för Manhattan-laget då man dessutom ställer upp med bättre trupp än gästerna.

Minnesota – St. Louis 02:00

Två lag som inte övertygat under försäsongen. Minnesota vann förvisso senast, men föll i två raka matcher innan dess efter att man släppt in tolv mål. St. Louis har två raka nederlag och endast en vinst på sina fyra senaste försäsongsmatcher. Det känns som vi kan få en jämn tillställningar här.

Winnipeg – Calgary 02:00

Winnipeg har endast en vinst på fyra matcher under försäsongen och Calgary har segrat i två av sex fajter. Således två lag som inte gått något vidare bra. Det känns som vi kan få en ganska öppen och målglad batalj i natt lagen emellan.

Anaheim – Los Angeles 04:00

Anaheim slog San José senast efter straffar och hade tre raka förluster innan dess. Los Angeles kommer från två raka nederlag, där man endast gjort ett mål framåt. Denna fajt kan verkligen sluta hursomhelst. Det brukar bli ganska målsnålt när Ducks och Kings möts. Faktum är att 4/5 senaste slutat U5,5 mål.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x