Speltips

Match/event
SHL - lördag 23/10
Datum
23/10 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,70-4,40
Rygga Spelet
Speltips SHL

SHL – lördag 23/10

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 23 oktober, 2021

Lördag och full SHL-omgång väntar. Underbart!

Färjestad – Timrå 15:15

Färjestad gjorde en fin match senast då man besegra Örebro med 3-1 och kanske är det tippade topplaget på gång? Här ska man i alla fall ses med ypperlig chans till nya poäng då jumbon Timrå väntar. Sundsvallslaget har en förlustsvit på sju (!) matcher och lär inte bryta den i eftermiddag.

Linköping – Brynäs 15:15

Två lag som tog viktiga segrar senast då båda vann efter straffar mot Timrå respektive Malmö. Ett av lagen kommer påbörja en vinstsvit. Frågan är vilket av dom? Det brukar bli jämna fajter lagen emellan. Inte minst i Linköping. Faktum är att hela fem av de sex senaste inbördes mötena i Linköping slutat oavgjort.

Malmö – Frölunda 15:15

Malmö har ett stort kunnande, men är alldeles för ojämna. Man föll mot bottenlaget Linköping för att sedan besegra dåvarande serieledaren, Skellefteå. Därefter föll man på nytt mot ett bottenlag i Brynäs. Nu möter man en ny serieledare och kanske vinner man igen? Frölunda är dock ruskigt bra för tillfället och här är känslan att Göteborgslaget vinner.

Rögle – Luleå 15:15

Två lag som fick se sina långa segersviter brytas senast. Rögle föll mot Skellefteå och Luleå mot Leksand. Inga direkt dåliga motståndare att förlora mot. Hur går det här då? Ja, det är såklart frågan. Rögle brukar trivas i Ängelholm och får utgångstipset. Man har faktiskt vunnit 13 av sina 14 senaste hemmamatcher.

Leksand – Växjö 18:00

Härligt toppmöte i Dalarna mellan trean Leksand och fyran Växjö. Leksand är uppe i sju (!) raka SHL-vinster medan Växjö vinner och förlorar varannan match just nu. För stunden är Leksand det formstarkare laget och på hemmais kan man vinna varje match.

Örebro – Djurgården 18:00

Örebro föll senast borta mot Färjestad med 1-3, men hade vunnit tre av fyra matcher innan dess. Djurgården ser allt annat än bra ut och har endast en vinst på sina nio (!) senaste matcher. Här bör Örebro vinna. De har bland annat fyra raka hemmasegrar och är mycket starka i Behrn Arena.

Skellefteå – Oskarshamn 18:00

Skellefteå ligger tvåa i tabellen och Oskarshamn sexa. Två lag som således imponerat stort under säsongsinledningen. Enligt spelbolagen är Skellefteå jättefavoriter. Givetvis ska dom vara det, men här blir dom lite förstora. Skrälltvåan är roligast.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x