Speltips

Match/event
Green Bay Packers - Seattle Seahawks
Datum
14/11 - 2021
Matchstart
22:25
Spelbolag
Spel
Packers -4.5 & fler!
Odds
1.90 - 2.15
Rygga Spelet
Speltips NFL

Green Bay Packers vs Seattle Seahawks

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 14 november, 2021

Oj vilken match detta kan bli! Packers och Seahawks får båda tillbaka sina QB’s efter ett break. Wilson har brutit sitt finger och Rodgers har varit på Covid-listan och kunde inte spela förra veckan. Båda lagen har sedan sina skador haft tuffa matcher och hoppas båda på att få en stark vinst när de fortfarande har chans på ett bra record.

Green Bay Packers med ett fantastiskt defense

I två matcher irad har deras defense varit väldigt imponerande. Mot Cardinals för två veckor sedan tillät de 21 poäng, vilket kan låta mycket, men med tanke på att de gjort 30 poäng varje match innan är det imponerande! De lyckades även vinna den matchen men detta var innan Aaron Rodgers blev satt på Covid listan! Inför förra veckans match, mot Chiefs, fick han viruset och Jordan Love, backup QB’n i Packers, var starter! Matchen såg på förhand väldigt tuff ut för Packers då det är första matchen för Love.

Även fast de inte fick in poäng på väldigt lång tid var de kvar i matchen länge, på grund av sitt defense. De tillät endast 13 poäng i hela matchen och trots att Mahomes & co är i en slump är det imponerande. I andra halvlek var det fullt med punts enda tills Packers tillslut fick en TD och endast var i underläge med 6. Chiefs lyckades dock tugga av de sista 5 minuterna av klockan och vann en close match.

Tuffa resultat för Seahawks med Geno

De kommer närmast av en BYE-week vilket hjälper laget enormt då det gav ytterligare en vecka för Wilson att bli frisk. Nu är han redo inför Packers matchen och allting ser bättre ut för laget. Deras match i vecka 8 såg dock väldigt bra ut, men det var mot Jacksonville, vilket inte har imponerat detta år. Trots att Seattle fick 31 poäng på tavlan fick de inte överdrivet många yards, offensivt. Geno passade endast för 195 yards och deras springspel hade endast 70 yards.

Anledningen till att de lyckades få så mycket poäng är för att Jacksonville kastade en interception och hade 3 turnover on downs väldigt nära mid-field. Med Wilson tillbaka kan laget bli riktigt hett och det är ett måste, då NFC West är extremt starkt där Rams & Cardinals ser ut som starka slutspelslag.

Dagens speltips

Båda lagen är stackade så mycket det har varit denna säsong. Packers saknar några linesmen men de har de mer eller mindre gjort hela säsongen. Det förväntas bli en ganska bra match och jag tror på en hel del poäng, trots att Packers defense är bra. Utöver detta tror jag även starkt på att Packers kan vinna denna matchen med cirka en TD.

Därför väljer jag att spela på Packers -4.5 till oddset 2.15 hos Bet365 (2units)

Över 50.5 poäng i matchen till oddset 2.04 hos Unibet (1.5units) samt

Att Davante Adams gör en TD i matchen till oddset 1.90 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x