Speltips

Match/event
New England Patriots - New York Jets
Datum
19/09 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Patriots -6.5 & Agholor
Odds
2.00 & 3.40
Rygga Spelet
Speltips NFL

New England Patriots vs New York Jets

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 19 september, 2021

Förra veckan var relativt tuff när vi kikar på bettingen då många resultat var oförväntade och rent utsagt, konstiga. Exempelvis ett favorittippat Packers förlorar med 38-3, Lawrence debut som såg bra ut på förhand blev spoilad med en 21-37 förlust etc. Nu står divisionsrivalerna Patriots och Jets inför en viktig match då båda förlorade sin första. Patriots kommer in som favoriter, men historiskt sett har de inte haft högre odds mot just Jets på närmare 15år.

Kan Jets skrälla på MetLife?

Ett Jets som var favoriter vecka ett mot Carolina Panthers trots att det var med en liten marginal. Nu spelar de på sin hemmaarena, som är känd för den hemska planen, vilket ger någon fördel till dem. Dock är det inte ett imponerande lag som de ställer upp med. De har draftat Zach Wilson som #2 overall men han hade en relativt tuff match förra veckan. Han hittade emot slutet av matchen fram till Davis en hel del och fick totalt 267 passande yards. Inte bara Wilson går det att klandra då han passningar blev tappade en hel del samt att han blev sackad 6 gånger(!). Ifall man kikar på deras rushing del och hoppas på att bli positivt överraskad kommer man bli besviken. Endast 45 yards sprungna under hela matchen.

Utöver det faktum att det var ett ganska dåligt spelande Jets, hade de ett utav de enklaste motstånden de kommer ha under säsongen. De kommer inte ta sig igenom på fler springspel mot den Dline som de möter denna vecka och tiden i fickan kommer inte att öka för Wilson. Dock har Jets en bra vinstchans IFALL Wilson hittar sina receivers tidigt i matchen och klickar in en högre växel direkt med en bra start.

Kan Patriots fortsätta trenden mot Jets?

Under de senaste fem säsongerna har lagen mötts totalt tio gånger, alla dessa tio har New England vunnit. Utöver det har även åtta utav dessa varit med 7poäng eller mer. Givetvis är det ett annorlunda Patriots som ställer upp jämfört med 2019 eller tidigare, men ändå ett favorittippat lag. Trots att de åkte på förlust emot Dolphins hade de en bättre match än man förväntat. Mac Jones klev in i sin debut och satte 29/39 pass med 281yards totalt. Utöver det hade de Damien Harris som även han visade varför han platsar med 100 rushing yards.

Deras två största trades i offensiven spelade även dem bra då Agholor tog 72yards inklusive en TD och Jonnu Smith fick 42yards. Det som kostade Patriots främst förra veckan var det faktum att de fumblade bollen en hel del. Totalt fyra fumbles varav två blev förlorade. Matchen hade troligtvis fått ett annorlunda resultat om de inte tappat den på sin sista offensiva drive då de endast var 10 yards ifrån endzone och skulle då ha tagit en ledning med 22-17 eller 24-17 ifall 2PT också gått in.

De har förhoppningsvis fixat ihop sin ballsecurity till denna match, och även fast de inte har det, känns det som att de bör vinna ifall samma Mac Jones kliver in på planen som spelade förra veckan.

Dagens speltips

Det är väldigt mycket som talar för Patriots i denna match. De hade en mycket jämnare match förra veckan emot ett bättre motstånd, de har det bättre laget och den bästa bredden. Historiskt har inte Jets vunnit på tio möten samt det faktum att Patriots förlorade sin första divisionsmatch får dem extrataggade till denna viktiga match.

Därför väljer jag att spela på New England Patriots -6.5 till oddset 2.00 hos Unibet (2units) samt

Att Nelson Agholor gör en TD till oddset 3.40 hos Unibet (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x