Speltips

Match/event
Los Angeles Rams - Buffalo Bills
Datum
09/09 - 2022
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Rams ML / C.Akers TD & Donald sack
Odds
2.15 / 2.25 / 2.45
Rygga Spelet
Speltips NFL

NFL Premiär: Los Angeles Rams vs Buffalo Bills

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 8 september, 2022

Äntligen är det premiär igen efter över 200dagars uppehåll! Att börja långsamt är något som de inte gör med detta möte. Dessa två lag är båda två av favoriterna att ta sig till Super Bowl, detta kan helt enkelt bara vara en preview till den viktigaste matchen i Februari.

LA Rams med ett fortsatt champvinnande lag

Givetvis har det skett ändringar för laget sen de vann Super Bowl i Februari men de viktigaste kuggarna är fortfarande kvar. På sin defensiv finns bla Donald och Ramsey kvar som båda dominerar varsin plats. På offensiven har de fortfarande en riktigt bra WR-grupp med Jefferson, Kupp, Higbee samt nyförvärvet, Allen Robinson. Till dem ska Stafford passa som han gjorde helt okej förra året, trots flest interceptions i ligan.

Utöver dessa spelare har de även Cam Akers som hade ett relativt lugnt år förra året då han var skadad de första 15veckorna. Tittar man dock året innan var han en ledande spelare som tog sig 150yards+ nästan varje match, flera veckor irad.

Ett tapp som kan skada dem, speciellt i denna match, är dock Von Miller. Han gjorde ett väldigt bra jobb från att han kom in i laget förra året enda fram till Super Bowl och mästarringen. Han har dock valt att spela för Buffalo nu istället, så Rams får se andra myntet utav honom nu. Istället för honom har de dock fått in Wagner från Seattle som även han är en stjärna.

Bills var så nära att få slåss om SB platsen.

Ett riktigt surt sätt för Buffalo att avsluta året på. En utav de bästa matcherna på extremt länge när de fick möta Chiefs i slutspelet där ledningen ändrades fyra gånger efter att två minuters varningen skett i fjärde kvarten. Nu vill de ha revansch!

Förra året var Buffalo det lag som tillät minst yards i luften. Detta hade till viss del med att de var givetvis bra på att stoppa det, men även på att de inte var bäst på att stoppa springspelen istället. De saknar även Tre’davious White till denna match, som var en huvudspelare för dem i det defensiva passningsspelet.

Med Diggs, Davis, Knox och Singletary är inte Buffalos offensiv dålig. Inte heller med tanke på att Josh Allen bara blir bättre och bättre för varje år han spelar! Det som de föll på förra året i sin offensiv var att de inte hade ett tillräckligt bra springspel, något som de nästan tog sig till Super Bowl utan. Väl i redzone är det sällan ett problem dock då Allen gärna springer med bollen där.

Dagens speltips

Väldigt många bra 1on1 matchups i matchen. Noteboom vs Von Miller, Stefon Diggs vs Jalen Ramsey. I slutändan har Rams den bredare truppen. I mina ögon är Josh Allen en bättre QB än Stafford men Rams har ett bättre lag. Delvis är deras defensiv mycket starkare men även att offensiven kan rulla väldigt enkelt. Buffalos stopp mot springspel har inte blivit nödvändigtvis starkare heller, vilket får mig att tro att Akers kan få bollen en hel del ikväll.

Därför väljer jag att spela på LA Rams ML till oddset 2.15 hos Expekt (2units),

Att Cam Akers gör en TD till oddet 2.23 hos Expekt (1unit), samt

Aaron Donald Ö 0.5 sacks till oddset 2.45 hos Expekt (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x