Speltips

Match/event
San Francisco 49ers - Los Angeles Rams
Datum
30/10 - 2022
Matchstart
21:25
Spelbolag
Spel
49ers ML + C.McCaffery TD
Odds
1.90 + 2.20
Rygga Spelet
Speltips NFL

San Francisco 49ers @ LA Rams 30/10

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 30 oktober, 2022

Vi spelar även på ett annat divisionsmöte, denna gång i NFC West. 49ers åker en kort väg till den nybyggda och mäktiga arenan i LA, Sofi Stadium. Lyckas 49ers vinna båda mötena lagen emellan i år, eller kan Rams slå tillbaka detta möte?

LA Rams kommer från en BYE-week

Även fast man på förhand kan tänka att första matchen efter en BYE-week kan vara bra, så är den sällan det. Hittills har Rams haft en riktig ”SuperBowl-Hangover” som det ibland kan heta. Efter att man vinner SB så förlorar vissa spelare lite syftet och spelar inte like 100%’igt i ”grundserien” längre.

Veckan innan deras Bye-Week mötte de Carolina och trots att det var en vinst, kändes det liksom lite oviss ändå. Carolina hade halvtidsledningen och tills att det var 17 minuter kvar var ställningen lika på 10-10. Men i slutet av tredje och i fjärde kvarten fick Rams offense till det litegrann iallafall. Två touchdowns på dessa 17 minuter vilket ledde till en seger med 24-10.

Trots att de bör ha ligans bästa defense har de släppt in en hel del poäng. 24 mot 49ers förra gången och 22 mot Cowboys är inte överdrivet imponerande, dock det som oroar mer är att deras offense snittar 14poäng deras tre senaste matcher.

San Fran med två stora förluster irad

Hypen kring San Francisco har blivit större och större. De började som en riktig superbowl contender men har i år IGEN fått extremt många skador. Deras starting QB, Trey Lance är borta, men de hade ändå Garoppolo kvar vilket är en riktig stark backup. Anledningen till den extra hypen är att de tagit in RB, Christian McCaffery. Mellan sina skador har han varit extremt stark i Carolina, men kommer nu till ett lag som har en vinnarkultur, till skillnad från Panthers.

De mötte Chiefs förra veckan och oddsen jämnade till sig rejält efter att de signat McC. Första halvlek var lite avvaktande, iallafall om man tittar på hur andra halvlek var. 49ers fick en tidig ledning med 10-0 efter en interception nära egen endzone av Chiefs. Två touchdowns av combon Mahomes + Hardman gav oss dock tillslut halvtidsställningen 14-13.

Andra halvlek var som skrivet ovan mer, vild. Sju raka drives med poäng, som Chiefs definitivt vann. Fyra touchdowns + en Safety till Chiefs (30p) samtidigt som 49ers bara fick en TD och ett FG (10p). Matchen var utan tvekan slut när det var 7-8minuter kvar och den spelades mer eller mindre bara av.

Dagens speltips

Vilket som är bäst att komma ifrån, en BYE-week eller två hårda förluster är svårt att säga. 49ers bör vid detta läge ha integrerat McCaffery väldigt bra i laget, att han kan spela mycket fler snaps än vad han gjorde förra veckan och att han kan få sin första TD i rödvita tröjan!

Därför väljer jag att spela på 49ers ML till oddset 1.90 hos Expekt (2.5units) samt

Att Christian McCaffery gör minst en TD till oddset 2.20 hos Expekt (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x