Speltips

Match/event
Arizona Cardinals - Dallas Cowboys
Datum
02/01 - 2022
Matchstart
22:25
Spelbolag
Spel
Cardinals +3.5 & Ö51.5
Odds
2.25 / 1.90
Rygga Spelet
Speltips NFL

Arizona Cardinals @ Dallas Cowboys

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 1 januari, 2022

Bara två veckor kvar av ordinarie säsong och båda dessa lag slåss hårt om en BYE-week i slutspelet. Cardinals ser även ut att få det tufft att få hemmafördel i slutspelet då divisionsrivalen Rams har gått starkt och just nu leder!

Cowboys med fyra starka vinster irad!

De har gått hårt och båda sidor av bollen har gjort det väldigt bra. Ifall man tittar på motståndet är det inte extremt imponerande då vi radar upp Saints, Giants och Washington x2. Offensiven har snittat över 30 poäng och defensiven under 15, vilket ofta leder till vunna matcher!

Deras senaste match mot Washington var avgjord väldigt snabbt. Efter bara första kvarten hade Dallas en ledning med 21-0 som de aldrig slutade utöka. Även i andra kvarten vann de stort, denna gång med 21-7 och ledde därmed i halvtid med 42-7! Matchen var långsam efter det med endast 21 poäng till, till fördel Dallas. Väldigt imponerande start av deras offensiv som ser explosiv ut. Springspelen fungerar bra med både Elliot och Pollard men även Prescott som passade för 28/39 pass.

Cardinals har tappat divisionsledningen

Från att ha gått 10-2 har de tappat det helt! Två utav deras bästa receivers har varit borta en hel del, däribland DeAndre Hopkins. Utan honom har inte de yngre spelarna riktigt fått den utdelning de fick innan. De har fått tre förluster irad mot Rams, Lions och Colts. Lagen som Rams och Colts är relativt duktiga och ingen skam att förlora mot, men en 12-30 förlust mot Lions är pinsamt.

Den senaste matchen var mot just Colts som var skum! Första kvarten var väldigt jämn men andra kvarten vann colts med 5-0 efter en Safety och ett FG! Efter halvtidsställningen 12-6 fick båda lagen ytterligare 10poäng var vilket resulterade i ett slutresultat på 22-16.

Arizonas springspel fungerar extremt bra med Murray som springer snabbt och långt. Även Edmonds tuggar många yards och fick totalt 56 förra matchen. Han fick även 71 mottagna yards vilket var ifrån mycket screenspel. 245 passningsyards är inte imponerande och de behöver skärpa sig för att hålla ikapp Dallas!

Dagens speltips!

Dallas Cowboys kommer in som stora favoriter i denna match vilket är förståeligt. De har fortfarande extremt god chans på BYE-week i slutspelet och behöver egentligen bara vinna sina två matcher för att ha en extremt god chans! Packers är givetvis fortfarande favoriter till den men de kan förlora någon match nu sent på säsongen.

Cardinals kommer behöva få igång sitt spel igen inför slutspel och de kanske kommer försöka med lite annorlunda saker, tills någonting fungerar. Ett Dallas som presterat bra med sin defensiv kan få det svårt med Kyler Murray ifall inte Parsons etc steppar upp ordentligt! Trots detta tycker jag att Cardinals har god chans att hålla igen resultatet och max förlora med några poäng.

Båda lagen har även gjort relativt mycket poäng på sin offensiv och att linjen är på 51.5 gör mig förvånad.

Därför väljer jag att spela på Arizona Cardinals +3.5 till oddset 2.25 hos Unibet (2units),

Att det blir över 51.5 poäng till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)

Att Chase Edmonds gör en TD till oddset 2.25 hos Unibet (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x