Speltips

Match/event
Arsenal - Fulham
Datum
18/04 - 2021
Matchstart
14:30
Spelbolag
Spel
Över 2.0 mål
Odds
1.63
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Arsenal – Fulham 18/4

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 15 april, 2021

Sex matcher, det är vad Scott Parker och Fulham har på sig för att rädda Premier League-kontraktet. Om än svårt så är det ännu inte helt kört för Londonklubben som under söndagen ska ge det en rejäl chans när man reser till Emirates Stadium för mötet mot Arsenal. Här tror jag Fulham kommer gå för det med allt man har. Det finns inte längre några livlinor kvar att falla tillbaka mot och med endast sex matcher kvar får det bära eller brista. Arsenal visade goda tendenser mot Sheffield United senast och kommer få liknande lägen att spela ut mot en annan nedflyttningskandidat. Spelet i matchen blir över 2 mål, insatsen tillbaka vid exakt 2 mål. Fulham utan något att förlora mot ett Arsenal som kommer få ytor att operera på gör detta till ett bra spel under söndagen.

Iskalla Fulham kommer på besök

Fyra raka förluster och Fulham ser alltmer ut som ett lag för The Championship nästa säsong. Laget står på 26 poäng inför söndagens match och har en tuff uppgift framför sig att jaga ikapp lagen ovanför strecket. Med endast sex matcher kvar måste vändningen komma nu och jag tror vi kommer få se ett Fulham som börjar spela alltmer desperat i de kommande matcherna. Man är oftast med i matcherna och det är sällan man är helt utspelade. Kvalitet finns i truppen och Scott Parker har inte några större skadebekymmer att ta hänsyn till. Med både Chelsea (B) och Manchester United (B) kvar att möta tror jag Fulham känner att matchen mot Arsenal är en man behöver få med sig poäng ifrån. Tre av lagets fyra senaste matcher har gått över 2 mål.

Öppen matchbild att vänta

För Arsenals del handlar resterande del av säsongen om Europa League och huruvida man lyckas ta vägen in till nästa säsongs Champions League via en seger i turneringen. Man blandar och ger i ligaspelet där 3–3 mot West Ham, följs upp av 0–3 mot Liverpool för att sedan vinna övertygande med 3–0 mot Sheffield United. Mål har inte saknats, och det tror jag inte fallet blir i mötet med Fulham heller. 6 av 8 senaste matcherna i ligan för Arsenal har gått över 2 mål. Viktigt för Arsenals del inför söndagens match är att både Smith Rowe och Saka verkar vara tillbaka från skada.

Speltips:

Jag väljer att spela över 2.0 mål i matchen, insatsen tillbaka vid exakt 2 mål. Spelet finns till runt 1.63 vilket jag anser bjuda på ett fint värde.

CampoBet
Gratisspel upp till 120 kr
  • Bettingbonus
  • Live Betting
  • Virtuell Betting
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - CampoBet
Lanserat:
juli, 2020
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
CampoBet är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden men har kommit med full fart framåt. Campobet lanserades redan i slutet på 2019 men har inte erbjudit betting till Svenska Spelare förrän i år.
Välkomstbonus - Betting
Gratisspel upp till 120 kr
Omsättningskrav: 0x