Speltips

Match/event
Aston Villa - Liverpool
Datum
10/05 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
X2, Liverpool flest hörnor & mellan 1 och 5 mål i matchen
Odds
1,63
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Aston Villa – Liverpool 10/5

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 9 maj, 2022

Liverpools chans att vinna Premier League blev betydligt mindre efter den senaste omgången då man kryssade på hemmaplan mot Tottenham. Samtidigt så vann Man City sin match efter att man körde över Newcastle med 5-0. Men chansen finns fortfarande där och jag tror definitivt att Liverpools hopp lever kvar. Intressant match!

Inte mycket att spela för

Aston Villa ligger inför denna match på 11:e plats med 43 inspelade poäng vilket innebär att man har 12 poäng upp till West Ham som sitter på Conference League kvalplatsen. Men chansen att man tar den platsen är i princip noll då samtliga lag över Aston Villa hade behövt förlora alla sina matcher samtidigt som Aston Villa måste ta 12 av 12 möjliga poäng. Och man har redan säkrat kontraktet för spel i Premier League nästa säsong så det innebär i stort sett att Aston Villa inte har något att spela för när det kommer till tabellplacering. 

Men man kommer såklart nog vilja göra en bra match framför hemmafansen när man tar emot ett Liverpool som kanske betraktas som världens bästa lag just nu. Så jag tror inte att Aston Villa kommer komma helt omotiverade till denna match utan snarare tvärtom. Sen om det kommer göra någon skillnad tror jag lite på.

Hoppet lever kvar

Liverpool tappade som sagt två viktiga poäng i sin senaste match mot Tottenham. Man såg ganska komfortabla ut hela matchen men Tottenhams vassa kontringsspel sårade Liverpool tillslut. Ett poäng fick man iallafall med sig och det innebär att Man City just nu ligger tre poäng före inför de tre sista omgångarna. Så det innebär ju att det inte är helt kört än men chansen har såklart blivit mindre efter att man kryssade mot Tottenham.

Liverpool har dessutom en FA-cup final som man måste tänka på redan nu i helgen så detta kan bli en jobbig match för Liverpool. Men som det sett ut på sistone så kommer Liverpool ge allt man har för att ta samtliga poäng oavsett om deras chanser har blivit mindre. 

Speltipset

Intressant att se hur denna match utspelar sig med Aston Villa som inte har något att spela för när det kommer till tabellplacering medan Liverpools hopp om en Premier League titel ändå lever kvar. Speltipset blir X2, mellan 1 och 5 mål i matchen och att Liverpool får flest hörnor till 1,63 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x