Speltips

Match/event
Aston Villa - Manchester City
Datum
21/04 - 2021
Matchstart
21:15
Spelbolag
Spel
Under 3.0 mål
Odds
1.71
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Aston Villa – Manchester City 21/4

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 19 april, 2021

Manchester Citys drömmar om en historisk kvadrupel grusades under helgen när de överraskande föll mot Chelsea i FA-cupens semifinal. För de ljusblå återstår nu Champions League, Premier League och den kommande ligacupfinalen på lördag. Innan dess ska Pep Guardiola och hans mannar ta sig an Aston Villa i ligaspelet, ett Villa som tappat farten rejält under de senaste matcherna. Laget löper ingen risk att åka ur och kan inte heller blanda sig in i striden om Europaplatserna. Manchester City lär kontrollera tillställningen i vanlig ordning utan att tömma reserverna inför helgens finalmatch. Räknar med ännu en stabil och kontrollerad prestation från Citys sida och tycker i och med detta att under 3.0 mål till 1.71 är fint värde.

Formsvagt Villa har checkat ut

En imponerande höst där laget länge var med och slogs mot de allra största klubbarna i toppen har under våren kommit att bli en säsong som slutar i ingenmansland. I och med skadan på Jack Grealish började resultaten lämna allt mer att önska och Aston Villa har inför onsdagens match endast lyckats vinna två av de nio senaste matcherna.
Säsongen är i stort sett över för Aston Villa som kommer landa in på någon av positionerna i mitten av tabellen när 38 matcher är spelade. Med Grealish borta saknas spetsen i truppen och laget har bortsett från 3–1 vinsten mot Fulham haft förtvivlat svårt att göra mål.

En kontrollerad tillställning

Ett eller två tidiga mål i matchen för att sedan fullständigt kontrollera tillställningen tills domaren blåser för full tid. Så har det till stor del sett ut denna säsong när Manchester City spelat. Pep Guardiola har lyckats skapa en vinnande maskin som utan att alltid glänsa, lyckas bärga hem seger efter seger på ett maskinellt sätt. Matchen mot Aston Villa kommer just före laget ska försöka bärga säsongens första titel när man spelar final i ligacupen på lördag. Jag tror Pep kommer ställa ut ett starkt lag på banan, försöka avgöra matchen tidigt för att sen spela av tiden. Agüero och De Bruyne kommer mest troligt att avstå spel i denna match.

Speltips:

Med nämnda förutsättningar ser jag det som mycket troligt att vi får se en kontrollerad och tillknäppt historia på Villa Park. Under 3.0 mål spelas till runt 1.71.

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x