Speltips

Match/event
Barrere/Olivetti-Doumbia/Reboul
Datum
06/11 - 2020
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Barrere/Olivetti
Odds
1.75
Rygga Spelet
Speltips tennis

Barrere/Olivetti-Doumbia/Reboul 6/11

Speltips Tennis
Joakim
Publicerad: 6 november, 2020

Hallå där! Gårdagens rek på Barrere/Olivetti gick in ganska enkelt och dom är verkligen i form. Nu är det dags för final i Italien och dom möter Doumbia/Reboul som faktiskt bara lirat en match fram till denna final. Har ett intressant spel här, häng gärna med när vi firar in helgen!

Formen är mycket god!

Barrere och Olivetti vann gårdagens fight i två raka, men i första set var man i underläge i hela setet egentligen men visade moral genom att vinna ett stenhårt tiebreak. Dessa två herrar kompletterar varandra på ett perfekt sätt enligt mig, Barrere är riktigt stabil från baslinjen och har fina grundslag medan Olivetti är en riktigt bra nätspelare och med sina 202 centimeter har en riktigt bra räckvidd, smash och framförallt serve. På två spelade matcher i Italien har teamet endast blivit breakade en gång, det tyder på riktig stabilt servande. Framförallt har fransmännen sett riktigt tända ut på banan, man knyter mycket nävar och skriker till vid viktiga poäng, det gör att man enligt mig går in som favoriter i denna fight.

Endast en vinst till denna final!

Doumbia och Reboul har haft en ganska enkel väg till final här, i första rundan blev man framflyttade då man är andra seedade. I andra matchen vann man en ganska tight fight mot Cressy/Janvier, och i semin vann man på walk over utan ens ha varit på planen. Dessa killar känner varandra riktigt bra då man spelat dubbel ihop dom senaste åren tillsammans. Dock har man gått ganska knackigt på denna nivå och har spelat mycket på ITF touren, alltså snäppet under Challenger. Matchen dom faktiskt vunnit på planen i denna tävling var man riktigt stabila, framförallt i egen serve där man vann över 85% när man prickade första serven. Doumbia/Reboul har bra klipp i serven och är svårbreakade, och har bra returer. Ett stabilt dubbelpar med andra ord.

Dagens speltips

Jag tycker Barrere/Olivetti är dom bättre spelarna här, formen är bättre och deras spel är skickligare. Man får närmare två gånger degen på att fransmännen tar titeln och det köper jag till fullo. Att endast blivit breakade en gång på hela tävlingen är starkt och som jag skrev igår, det är ett väldigt snabbt underlag här i Italien. Lycka till!

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x