Speltips

Match/event
Belgien - Portugal
Datum
27/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Belgien 0.0
Odds
1.74
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Belgien – Portugal 27/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 27 juni, 2021

Under kvällen väntar ett utav turneringens riktiga tungviktsmöten när Belgien ställs mot de regerande mästarna Portugal i Sevilla. En match som alla sett fram emot ända sedan gruppspelet avslutades. Matchen sparkas i gång klockan 21.00 och vårt speltips på matchen är Belgien 0.0 till runt 1.74 vilket ger oss insatsen tillbaka vid oavgjort. Belgien gick starkt under gruppspelet och vann samtliga tre matcher. Portugal visade sig sårbara mot Tyskland och släppte in två mål mot Frankrike. Belgien med Lukaku, De Bruyne och Hazard kommer kunna skapa rejält med oreda i det portugisiska försvaret och jag tror Belgien drar det längsta strået i denna rafflande 8-delsfinal.

Speltips

  • Belgien 0.0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort) – 1.74
  • Romelu Lukaku gör första målet i matchen – 5.25

Portugal får det svårt mot en Lukaku i målform

Tre raka vinster och endast ett insläppt mål tog Belgien vidare från Grupp B där man ställdes mot Danmark, Finland och Ryssland. Man har en offensiv som få lag kan mäta sig med och med en Romelu Lukaku som redan noterats för tre mål så har man fått en bra start på mästerskapet. Det är svårt att hitta några riktiga svagheter med detta belgiska landslag. Defensiven är solid och med Courtois i mål har man en målvakt av yttersta världsklass. Mittfältet fullkomligt kryllar av kvalitet och längst fram har man en Lukaku som haft en av sina bättre säsonger i karriären.

Portugal lottades in i Grupp F tillsammans med Frankrike, Tyskland och Ungern. En mördande tuff grupp där man till slut hamnade på en tredjeplats och fyra inspelade poäng. Poängen togs mot Unger, 3–0, och Frankrike, 2–0. Den stora kallduschen kom mot Tyskland som man förlorade med hela 4–2 mot och där man inte hade mycket att sätta emot. Det portugisiska försvarsspelet har inte imponerat så här långt och framåt har man blivit tilldelade tre straffar. Jag tycker inte det finns tillräckligt med saker som imponerar med Portugal för att de ska kunna välta Belgien.

Jag håller Belgien som ett starkare lag på pappret och även sett till form. Portugals försvar blev rejält blottat mot Tyskland och även under vissa perioder mot Frankrike. Här tror jag Belgien kommer bli för stora för Portugal och att de regerande Europamästarna kommer få tacka för sig. Spelet på matchen blir Belgien 0.0 vilket innebär att vi vinner spelet så länge som Belgien vinner matchen. Skulle matchen sluta oavgjort får vi insatsen tillbaka. Spelet finns att hitta hos Expekt till 1.74.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x