Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls
Datum
18/04 - 2022
Matchstart
00:30
Spelbolag
Spel
Giannis gör flest poäng i matchen
Odds
1,63
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Bulls 18/4

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 17 april, 2022

Det är dags för favoriten att vinna Eastern Conference, Bucks, att ta sig an sitt första hinder på vägen till ännu en NBA final. Det är Bulls som man tillslut fick i första omgången efter att man slutade trea precis bakom Celtics. Kanske var man ändå ganska nöjda med det då man slapp Nets redan i första omgången. Intressant att se om Bucks klarar detta utan vidare problem.

Bör vinna utan problem på hemmaplan

Milwaukee Bucks fick som sagt Chicago Bulls i den första omgången efter att ha slutat trea i east. Bucks som vann hela NBA förra året står just nu som favoriter till att vinna Eastern Conference och det gör dom med all rätt. Trots att man slutade trea i east denna säsong så tror jag att man kommer dra upp det en växel till nu i slutspelet och visa varför det var dom som vann NBA förra året. 

Denna bäst av sju mot Bulls bör dom klara av utan vidare problem och jag tror inte att Bulls vinner mer än en match av då eventuella fem. Bucks fick börja på hemmaplan då man slutade högre i tabellen än Bulls och bör starta detta med en vinst direkt. Man har dessutom ingen startspelare på skadelistan just nu så med Giannis, Jrue och Middleton på banan så ska detta sluta med en vinst.

Vann fyra av fyra under ordinarie säsong

Dessa två möttes hela fyra gånger under den ordinarie säsongen och Bucks vann samtliga möten. De två första vann man med bara fyra och sex poäng med de två senaste vann man med över 20 poäng i båda. Man kommer alltså med ett stort psykologiskt övertag inför denna kvartsfinal. Bulls kommer dessutom till denna match i ganska dålig form då man endast har fyra vinster på sina tio senaste matcher kontra Bucks sex vinster på deras tio senaste. 

Bulls tror jag inte förväntar sig en vinst i denna match men man kommer garanterat att göra det så svårt man bara kan för Bucks. Man kommer säkert vara riktigt revanschsugna efter att ha förlorat samtliga fyra tidigare möten mot Bucks. Tyvärr har man dock både Lonzo Ball och Alex Caruso på skadelistan för tillfället och om båda missar denna match så kommer det göra det ännu jobbigare för Bulls att försöka ta en vinst.

Speltipset

Favoriterna att vinna east, Bucks, tar sig an sitt första hinder i form av Chicago Bulls. Jag tror utan tvekan att Bucks kommer ta sig vidare utan problem och kommer redan nu i första matchen att dra igång slutspelet på bästa sätt med en vinst. Giannis är mannen som kommer vara skillnaden inatt och förväntar mig att han kommer dra in en extra växel nu i slutspelet. Speltipset blir att Giannis gör flest poäng i matchen till 1,63 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x