Speltips

Match/event
Celta Vigo - Cadiz
Datum
17/09 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 19.5 avslut
Odds
1.90
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Celta Vigo – Cadiz 17/9

Fotboll La Liga Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 17 september, 2021

Hallå där! Nu är det dags för ligaspel igen efter en vecka av Champions League spel. Fredagskvällar brukar vara ganska lugna och det är skönt, så man kan följa det flesta fighterna. La Liga fight mellan Celta Vigo och Cadiz väntas bli en målsnål historia, men jag har hittat ett intressant spel i matchen. Häng med nedan!

Hade en tuff säsong förra året!

Celta Vigo hade på pappret förra året ett OK lag, men fick ändå kriga för att hålla sig kvar i högsta serien. Årets säsong har väl inte heller varit en kioskvältare efter endast en pinne på fyra matcher. Gjorde en bra första halvlek mot Real Madrid senast, men fick se sig besegrade med 5-2. Har på pappret ett lag som absolut kan hamna i mitten, om inte bättre. Celta Vigo gjorde dock en väldigt bra försäsong genom att vinna 3/4 fighter. Celta Vigo är ett riktigt bra hemmalag, det var det som räddade laget förra året. Har fått ett tufft schema i början här med matcher mot Real Madrid, Atletico Madrid, Bilbao och Osasuna. Trots dessa tuffa matcher har laget ändå haft 52% i bollinnehav

På pappret har Celta Vigo ett ganska vasst lag. Aidoo är borta pågrund av sjukdom här samt Cervi är tveksam. Firma Mina/Aspas håller hög klass och måste få mer boll att jobba med från mittfältet. Nolito-Mendez och Suarez ryktas starta på mitten, och det är spelare som i sina bästa stunder håller riktigt hög La Liga klass. Det är väl egentligen backsidan som ser lite tunn ut, Hugo Mallo är en skicklig vänsterback.

Cadiz är defensivt bra!

Cadiz har startat årets La Liga med två kryss och två förluster, trots det har man endast släppt in sju kassar, vilket tyder på en riktigt fin defensiv. Dock är Cadiz inte nöjda med endast två inspelade pinnar eftersom man mött lag som Levante och Osasuna. Cadiz avslutade träningsmatchandet genom att slå både Burnley och Atletico Madrid, så det finns kvalité i detta gäng. Cadiz har lirat fyra seriematcher och snittar svaga 29% i bollinnehav, inte alls bra siffror. Laget prickar endast 63% av sina passningar, vilket också är väldigt lågt, det är man lägst på i hela La Liga. Dock så vinner man väldigt mycket dueller, 17 i snitt per match, vilket man är delad fyra på. Jag har sett på ganska mycket Cadiz, och man kommer fram till mycket ”nästan” lägen utan att komma till avslut.

Det är manfall idag, Cala är avstängd efter rött senast, Garrido, Jose Mari och Perea är skadade. Tittar vi på dom spelarna som faktiskt är tillgängliga så finns det ett par skickliga herrar. Lozano/Sobrino och Negredo kommer troligen starta framåt, det är två spelare som kompletterar varandra perfekt, då Negredo är target och Lozano snabb som vinden. Alex Fernandez leder interna målligan på två gjorda, han skicklig mittfältare som kommer till ”jobbet” varje dag. Annars är det väl inte jättemånga spelare som sticker ut, dock gör målvakten Ledesma det bra.

Dagens speltips

Celta Vigo är nere på 1.54 och det är lågt, visst Cadiz har ett par startspelare borta men man är verkligen inget lag som är dåligt. Istället för 1X2 siktar jag in mig på avslutsspelet. Linan idag ligger på 19.5, enligt mig är det lågt. Kollar vi snittet så är det för Celta Vigo, nio avslut samt Cadiz, sju avslut. Celta Vigo har då mött lag som är riktigt bra, nu möter man ett lag som egentligen inte vill ha boll och då är Celta Vigo bra. Cadiz är luriga offensivt och kan mycket väl bjuda på ett par avslut ikväll. Över 19.5 till 1.90 är guld!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x