Speltips

Match/event
Cerundolo - Ruud
Datum
01/04 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Över 86.5 minuter
Odds
1.88
Rygga Spelet
Speltips tennis

Cerundolo – Ruud 1/4

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 1 april, 2022

Det är dags för semifinal i Miami. Det är en högst oväntat semifinal då 103e rankade Francisco Cerundolo från Argentina har tagit sig dit. Casper Ruud står på andra sidan och det är mindre oväntat. Det är det första mötet mellan dessa herrar, där Ruud är storfavorit på förhand. Vankas bli 30 grader i kväll i Miami så det kommer vara krävande för båda spelarna här. Häng med nedan för analys och speltips!

Har gått starkt under året!

Francisco Cerundolo är för många ett helt okänt namn, Fran som han kallas ligger för tillfället på en 103e plats på världsrankingen. Argentinaren har dock varit 76a som bäst, och det var i februari 2022. Fran är som bäst på grus, och har i år varit framme i kvartsfinal och semifinal i ATP under året. Har även vunnit en Challenger, formen finns absolut där. Cerundolo har ett mycket bra grundspel där forehandslaget är favoritslaget. 186 cm lång är han och har en helt okej serve.

Vägen till denna semifinal har varit ganska skön. Vann första rundan mot Griekspoor i en tight tresets match. Opelka gav upp i andra fighten då Fran ledde med 6-1, 3-1. Argentinaren gjorde en mycket bra insats i sextondelen mot Gael Monfils och vann med klara 6-2 6-3. I åttondelen krigade han ner Francis Tiafoe i en riktigt hård match där det tillslut blev 6-7, 7-6, 6-2. Framme i kvartsfinalen spelades det bara fem game, då Sinner fick ge sig med en skada. Så räkna med en argentinare som är i fysisk bra form. Cerundolo har haft en riktigt bra form i sina egna servegame, mycket tack vare att han prickar runt 70-75 % förstaservar.

Topp 10!

Casper Ruud född och uppvuxen i Oslo, Norge. Ruud är för tillfället inne i på sin bästa ranking någonsin, vilket är en åttonde plats i världen. Ruud hade en stökig inledningen av detta år, då han på träning inför Australian Open skadade sin fot. Kom tillbaka i februari där han tog hem grustävlingen i Buenos Aires. Har efter det blandat och gett en hel del, men är denna vecka i Miami i en mycket bra form. Ruud har en mycket bra forehandsida och en solid backhandsida. Serven är bra, framförallt första serven som är en riktigt projektil. 183 centimeter lång och 77 kilo, gör att Ruuds främsta vapen är hans fotarbete.

Ruud körde över Laaksonen i första rundan, där han endast tappade fyra poäng på sin första serve. Körde även över Alexander Bublik i runda två, och där tappade norrmannen fem poäng på sin första serve. Åttondelen var också spel mot ett mål, då tolfte rankade Norrie fick smaka på bra servande av Ruud. Ruud krigade ner fjärde rankade Alexander Zverev i kvarten, och även där servade Ruud mycket bra. Har en bra lottning i denna kvartsfinal och är en stor favorit att vinna den också.

Dagens speltips

På förhand ska Ruud vinna detta på ett enkelt sätt. Cerundolo är inte ens topp 100 på rankingen. Dock har Cerundolo visat tennisvärlden att han kan neutralisera motståndarnas bästa sidor, vilket kan hända även ikväll. Jag tror på en hyfsat tight match och har hittat ett mycket intressant spel. Över 86.5 minuter speltid, i dessa minuter ingår även sidbyten, vilket är minst 1.5 minuter per sidbyte. Blir det tre set är det 100% klart att spelet sitter, blir det ett tight första set ser det också bra ut, vilket jag tror att det blir. Båda spelarna har grus som favoritunderlag och är jobbiga från baslinjen, kan bli många långa dueller detta. Lycka till!

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x