Speltips

Match/event
Chelsea - Real Madrid
Datum
05/05 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 2.25
Odds
1.96
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Chelsea – Real Madrid 5/5

Champions League Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 3 maj, 2021

Det vankas returmöte i Champions League på Stamford Bridge när Chelsea välkomnar Los Blancos till London. Vi har 1–1 med oss från första mötet och således Chelsea i förarsätet, om än bara i kraft av fler gjorda bortamål. I dryga 60 minuter bjöds vi på en händelserik match i Madrid innan båda lagen började slå vakt om det oavgjorda resultatet. Någon tillknäppt historia tror jag dock inte vi får se under onsdagen. Chelsea visade senast att man har nycklarna för att öppna upp Real-försvaret och med en viss Benzema hos gästerna kommer Real Madrid alltid att hota framåt. Tycker linan på överspelet satts lite väl tufft här, även om oddset sjunkit en del. Väljer trots detta att spela över 2.25 mål till runt 1.96.

Chelsea klart bättre i första mötet

Hade det inte varit för Timo Werner och hans oskärpa framför mål hade detta returmöte kunnat vara betydligt mer komfortabelt för Chelsea. Under första halvlek nere i Madrid visade Chelsea otrolig styrka när man pressade Real Madrid gång på gång. Werner bränner ett jätteläge och därtill hade Chelsea en rad lägen att sätta ytterligare mål bakom Courtois.

Istället var det Benzema som visade vilken otrolig klass han besitter och hur viktig han är för detta Real Madrid när han gjorde 1–1. Chanser saknades som sagt inte i matchen under de första 55–60 minuterna. Med tanke på ingångsläget till returmötet tror jag inte vi får se en mer tillknäppt historia än vad som var fallet i Madrid. Gästerna måste sätta minst en boll bakom Mendy, vilket i sin tur kommer öppna upp för omställningslägen för Chelsea. 

Trots att det är två defensivt starka lag som möts på onsdag kväll tycker jag där finns förutsättningar som talar för mål. Chelsea vart klart bättre än Real Madrid i första mötet och hade inga problem med att komma till lägen. Real Madrid kan den här turneringen bättre än någon annan och kommer inte ge sig utan en rejäl kamp.

Speltips

Mitt spel på matchen blir över 2.25 mål till 1.96 hos Unibet. Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x