Speltips

Match/event
Dagens trippel - Fredag 19/2
Datum
19/02 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
8.38
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 19/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 19 februari, 2021

Helgen är äntligen här och med den ett smörgåsbord av inbjudande fotbollsfighter. Dubbla uppsättningar vargflockar återfinns bland fredagskvällens bästa speltips, i Danmark samt England. Komplett blir trippeln i pastastöveln där Serie A står på menyn.

Finfin fredagstrippel!

Spelstopp: 18.29

Fiorentina – Spezia: X2 @ 1,89

Vintervackra Florens öppnar botaniserandet under fredagsen med ett mysigt möte på den nedre halvan av Italiens högsta serie. Fiorentina har haft en blytung säsong, efter 22 omgångar är det lilaklädda femma från slutet i Serie A. Närmast kommer Viola från en snyting borta mot Sampdoria.


Spezia Calcio har överraskat stort i kraft av nykomling och har närmare upp till den övre halvan än ner till träsket. Vincenzo Italianos virtuoser har inte visat någon pardon mot de stora elefanterna, närmast kommer gästerna från en alldeles sagolik prestation mot Milan. Zlatan hölls mållös på Stadio Alberto Picco när Spezia sopade hem hela poängpotten.

Framför allt har de svartvita besökarna imponerat i sitt bortaspel där betydligt fler pinnar inkasserats jämfört med i hemmaborgen. Bland annat hissade nykomlingen segerflagg på Maradona-stadion i Neapel. Ribéry är fortsatt skadad för värdarna, utan sin franske härförare löser inte Viola mer än den pinne som kom av bortamatchen mot Spezia i höstas.

Spel: X2 @ 1,89

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Artemio Franchi

Tid: 18.30

TV: CMore, CMore Fotboll

AaB Aalborg – Midtjylland: Bortaseger @ 1,76

I vårt södra grannland synas kvällens första vargflock. Midtjyllands ulvar ligger tvåa i Superliga efter 16 omgångar, upp till Bröndby och en försvarad ligatitel är blott en pinne. Efter en något vacklande höst har Midtjylland växlat upp ordentligt under vintern, av de senaste tolv inhemska matcherna har Vargarna endast fått stryk av Sönderjyske.

AaB Aalborg återfinns på den nedre halvan av det danska finrummet efter att ha gjort omvänd resa jämfört med gästerna. Jacob Rinnes gäng har lirat sju tävlingsmatcher under vintern, facit för dessa påvisar 1-2-4 där endast avsågade Lyngby har besegrats i en 3-2-duell.

När regerande mästarna ska besöka Aalborg Portland Park sitter tidigare AIK-aren Daniel Granli på värdlagets botbänk samtidigt som ex-elfsborgaren Oscar Hiljemark är osäker till spel på grund av skada. Midtjylland har vunnit vid sina senaste två besök på denna arena och med dagens ingångsvärden bör historien upprepa sig.

Spel: Bortaseger @ 1,76

Tävling: Superligan

Plats: Aalborg Portland Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Wolverhampton – Leeds: Hemmaseger @ 2,58

I varggropen på Molineux Stadium tas aftonen i mål med ett mittenmöte från svenska folkets favoritliga. Premier League har snart avverkat två tredjedelar av säsongen när båda dessa herrskap tuffar på mot ett odramatiskt slutdopp i mittenbassängen. Leeds kommer närmast från en 4-2-förlust borta mot Arsenal och står därmed på svajiga bortaraden 6-0-6.

Wolverhampton är mer solida av sig, på orangefärgat gräs har Nuno Espiríto Santos mannar inkasserat fyra resultat av vardera valör. Wolves i allmänhet och härföraren Neves i synnerhet gjorde en stark prestation borta mot Southampton senast där tre stycken 2-1-pinnar tickade in på kontot.

Höstens möte mellan dessa klubbar på Elland Road slutade med att Vargarna lade Bielsa och hans svajiga galningar på rygg, därmed har Wolves vunnit fyra raka inbördes. Denna säsong har bland andra Chelsea och Arsenal fått stryka på foten hemma hos Vargarna, till rådande oddssättning ställs hoppet till att Påfåglarna flyger in i samma fälla.

Spel: Hemmaseger @ 2,58

Tävling: Premier League

Plats: Molineux Stadium

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Läktarens trippel

Fiorentina – Spezia: X2 @ 1,89

AaB Aalborg – Midtjylland: Bortaseger @ 1,76

Wolverhampton – Leeds: Hemmaseger @ 2,58

Totalt odds: 8,58

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus