Speltips

Match/event
Dagens trippel - Fredag 19/3
Datum
19/03 - 2021
Matchstart
20:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.41
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 19/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 19 mars, 2021

Hämtpizza, en flaska soda och en riktigt läcker trippelkupong är vad fredagen behöver. Emil Forsberg ska joxa med trasan borta mot Bielefeld medan Fulham ska kriga kring strecket i Premier League. Mellanstoppet sker mellan två framåtlutade lag i Spanien.

Fredagens bästa speltips!

Spelstopp: 20.29

Bielefeld – RB Leipzig: RB Leipzig -1,5 @ 1,98

Tyskland är först ut under fredagen med en tillställning i den kretsfria industri- och universitetsstaden Bielefeld. Den blåvita värdföreningen är nykomling i Bundesliga och slåss för sitt liv. Segern senast mot Bayer Leverkusen var ett rån ur den högre skolan och nu gästas Schüco Arena av ännu vassare motstånd.

RB Leipzig erbjuder för ovanlighetens skull ett reellt hot mot mesta mästarna från München. “De flygande tjurarna” har fyra poäng upp till Bayern när 25 omgångar är lagda till handlingarna. Emil Forsberg målade senast mot Örnarna från Frankfurt och norrlänningen minns höstmötet mot Bielefeld med glad min. 2-1 på tavlan den gången var i underkant med tanke på spelfördelningen samt Alex Sörloths bom från elva meter.

Bielefeld har förlorat tre av sina senaste fyra hemmamatcher, samtliga av dessa har innehållit en marginal på minst två bollar. RB Leipzig har vunnit tre raka bortamatcher i Bundesliga och samtliga har innehållit minst tre bollars marginal. Att Foppa och company löser ett par kulors differens mot bottengänget Bielefeld innebär att första brickan är lagd i trippelbygget.

Spel: RB Leipzig -1,5 @ 1,98

Tävling: Bundesliga

Plats: Schüco Arena

Tid: 20.30

TV: Viaplay

Real Betis – Levante: Levante +0,5 @ 2,05

På den spanska fronten styrs kosan mot Sevilla där det just varit derby. Real Betis fick stryka på foten mot sin rödvita storebror som hade en skarpskytt vid namn El Nesyri vilket fällde avgörandet. I övrigt är formen god hos Manuel Pellegrinis mannar som dock lär stöta på ny patrull under fredagen.


Levante putsade bort sitt lillebrorskomplex gentemot Valencia för en vecka sedan då den gode spjuvern Roger fixade derbyts enda fullträff. De så kallade Grodorna har nu sju poäng upp till Real Betis som lagt ankare på den sjätte och sista åtråvärda platsen med hopp om Europaspel.

Levante har varit påfallande kraftfulla på främmande territorium där de blåröda plockat poäng i lejonparten av sina seriematcher. Sedan årsskiftet har Grodorna besökt Madrid två gånger och besegrat såväl Real som serieledande Atlético. Levante har dessutom vunnit fyra av de senaste fem fighterna mot Real Betis. Rödblått poängplock kring dubbla fläsket är gjutet.

Spel: Levante +0,5 @ 2,05

Tävling: Primera División

Plats: Estadio Benito Villamarín

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Fulham – Leeds: Leeds +0,5 @ 1,58

Craven Cottage är sista anhalt när Leeds tar en tripp till London. Att möta herrar från huvudstaden är något Påfåglarna verkar trivas med, de gulvita lyckades förra helgen med konststycket som Diego Simeone drömt om. Hålla både Giroud och Ziyech mållösa samt plocka en poäng mot Chelsea.

Bielsas fågelflock ska nu ställas mot Scott Parkers mindre bemedlade manskap, ett möte som slutade 2-1 till Fulham vid fjolårets möte nere i andradivisionen. Därefter har dock Leeds vunnit två raka inbördes hemma på Elland Road, totalt sju bollar har Bielsas adepter manglat in på dessa tu duster.

Londonlaget kommer närmast från en hårtork mot maskinella Manchester City där de gästande serieledarna segrade med 3-0. The Cottagers agerar jumbo i hemmatabellen och de senaste tolv matcherna hemma hos Scott Parker påvisar facit 1-4-7. Minst en poäng bör Påfåglarna snappa åt sig och föra trippeln i hamn.

Spel: Leeds +0,5 @ 1,58

Tävling: Premier League

Plats: Craven Cottage

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Läktarens trippel

Bielefeld – RB Leipzig: RB Leipzig -1,5 @ 1,98

Real Betis – Levante: Levante +0,5 @ 2,05

Fulham – Leeds: Leeds +0,5 @ 1,58

Totalt odds: 6,41

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus