Speltips

Match/event
Dagens trippel - Måndag 22/3
Datum
22/03 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
5.65
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 22/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 22 mars, 2021

Den här tiden på året går fotbollen in i en ny fas då det är dags för 2021 års första landslagsuppehåll. Därmed måste vi lyfta på locket och kliva ner på det undre lagret i godislådan. Spelutbudet denna måndag för färden mot tyska Zweite Bundesliga samt Spaniens andradivision.

Måndagens bästa tips!

Spelstopp: 18.59

Albacete – FC Cartagena: FC Cartagena +1 @ 1,46

Efter gårdagens förnäma föreställning mellan Real Sociedad och Barcelona råder något av en baksmälla i Spanien. Men även i Segunda División finns karameller att hämta, inte minst på Carlos Belmonte-stadion. Här väntas en prekär uppgörelse i form av ett livsviktigt bottenmöte.

Albacete har visat sig vara Segundans sämsta lag, både av den totala tabellen att döma och sett till dagsform. “Clockwork Cheese” åkte på en 2-0-förlust mot Tenerife i turistparadiset förra helgen, därmed har jumbon endast mäktat med två pinnar på sina senaste sex omgångar.

Albacete ställs nu mot en konkurrent i träsket i form av höstens banemän. FC Cartagena som vann det vändande mötet med 3-1 kommer till måndagsmatchen med god moral efter att ha spelat upp sig på vårkanten. “Albinegros” har bland annat plockat poäng borta mot topplaget Sporting Gijón och nyligen slogs Primera-aspirerande Leganés tillbaka i Murcia. Gästerna lär åtminstone inte förlora mot seriens sämsta lag, därmed spelas +1 på trevägsmarknaden.

Spel: FC Cartagena +1 @ 1,46

Tävling: Segunda División

Plats: Estádio Carlos Belmonte

Tid: 19.00

TV:

Fortuna Dusseldorf – Bochum: Bortaseger @ 2,69

Från en andradivision till en annan när vi styr kosan hem till Sverigevännen Uwe Rösler. Den tidigare malmöiten basar nu över Fortuna Dusseldorf där bland annat Kristoffer Peterson finns i laget. Röslers trojka befinner sig inom toppsextetten när den tyska andradivisionen nått fram till omgång 26.

Fortuna Dusseldorf måste förmodligen vinna under måndagen om en biljett till Bundesliga ska bli verklighet, det är dock lättare sagt än gjort. Bochum är åtta poäng rikare än Röslers trojka och övertar serieledningen vid vinst på Merkur Spiel-Arena. De blåvita har vunnit lejonparten av sina bortamatcher, på senare resan fick Furth sina fiskar varma.

Fortuna Dusseldorf kommer från en mållös historia mot nästjumbon Sandhausen och lär få enorma problem med det tunga artilleriet hos Bochum. Robert Zulj visar magisk form i fronten hos gästerna då han går mot säsongens bästa notering med 20 personliga poäng varav tolv fullträffar. Två av Zuljs strutar kom i höstmötet mot Fortuna då Bochum vann med hela 5-0. En ny blåvit seger betalar alldeles för bra denna afton.

Spel: Bortaseger @ 2,69

Tävling: Zweite Bundesliga

Plats: Merkur Spiel-Arena

Tid: 20.30

TV:

Zaragoza – Mirandés: Under 2,5 mål @ 1,44

Från Uwes vardagsrum till en annan profils gamla hemvist. Gary Sundgrens gamla Zaragoza tampas med näbbar och klor för att hänga kvar i den näst högsta serien i det spanska riket. De rödgula lejonen befinner sig strax ovanför nedflyttningsstrecket, efter 29 omgångar befinner sig fem lag inom två poäng där tre av dessa lag ligger på fel sida giljotinen.

Mirandés har sitt på det torra och bör av allt att döma landa på en odramatisk placering mellan strecken. Boysen från Burgos kommer närmast från en svängig 2-2-historia hemma mot Espanyol, något ytterst sällsynt för dessa gäster. Mirandés tillämpar en riskminimerande fotboll, inget lag i ligan har gjort färre mål och samtidigt släppt in färre mål.

Zaragoza är ett av få lag som är ännu mer målsnåla än Mirandés. Garys gamla gäng har lirat sex raka matcher hemma på La Romareda med max två mål på tavlan. Elva av Mirandés senaste 14 bortamatcher har också upplevt till de aktuella förväntningarna. 2020 års två inbördes möten slutade 1-1 respektive 1-0 till Mirandés.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,44

Tävling: Segunda División

Plats: La Romareda

Tid: 21.00

TV:

Läktarens trippel

Albacete – FC Cartagena: FC Cartagena +1 @ 1,46

Fortuna Dusseldorf – Bochum: Bortaseger @ 2,69

Zaragoza – Mirandes: Under 2,5 mål @ 1,44

Totalt odds: 5,65

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus