Speltips

Match/event
Dagens trippel - Måndag 8/2
Datum
08/02 - 2021
Matchstart
19:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.66
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 8/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 8 februari, 2021

Efter en ljuvlig fotbollshelg som kröntes av monstermötet mellan Liverpool och Man City landar vi i en ny vecka med nya möjligheter. Måndagskvällen erbjuder en tripp till tre av kontinentens vassaste ligor där målspelen står på menyn i både Portugal, Spanien och England.

Stark måndagstrippel!

Spelstopp: 19.59

Benfica – FC Famalicao: Båda lagen gör mål @ 2,15

Örnnästet vid namn Estádio da Luz i Lissabon öppnar aftonen när toppen tar emot botten. Det portugisiska finrummet har nått exakt halvvägs när Örnarna fått se sin stadsrival Lejonen i Sporting springa iväg mot titeln. Från Benficas fjärdeplats är det elva pinnar upp till serieledningen efter 17 omgångar.

FC Famalicao slåss som väntat för fortsatt existens i Primeira Liga. De blåvita besökarna har endast en boll i målskillnad upp till kvalstrecket och blott en pinne till tryggheten där ovan. Ytterligare ljuv musik i kråksången uppstår då det vankas bortamatch, FCF har nämligen presterat betydligt bättre på resande fot jämfört med i egen borg.

När Benfica besökte Vila Nova de Famalicao i höstas slutade holmgången 5-1 till laget från Lissabon. Två av målen gjordes av Gian-Luca Waldschmidt, även om tysken är skadad nu bör båda lagen måla. Det spelades fyra stycken inbördes tävlingsmatcher under 2020, samtliga innehöll mål i båda burar. Denna säsong har Fama målat på både Sporting och Porto.

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,15

Tävling: Primeira Liga

Plats: Estádio da Luz

Tid: 20.00

TV:

Atlético Madrid – Celta Vigo: Celta Vigo Under 0,5 mål @ 1,89

Vi glider vidare på Iberiska halvön och landar i madrassen hemma hos Diego Simeone. Den eldige sydamerikanen har denna säsong lotsat sitt Atlético Madrid med stadigare labbar än någonsin. Madrassmakarna toppar Primera División med makalös marginal trots färre matcher spelade än konkurrenterna.

Allt annat än en välförtjänt pokal i det rödvita prisskåpet vore en stor skräll sett till hur denna säsong utspelat sig. Framför allt är det hemma på Wanda Metropolitano som Atlético Madrid uppträder utan pardon. På den egna madrassen har Simeones sällskap facit 9-1-0 med tillhörande magisk målskillnad i form av 24-3.

Celta Vigo är ett beskedligt gäng som också trivs klart bäst på eget gräs. På främmande territorium står de ljusblå på blott en viktoria efter elva resor och Aspas armé snittar mindre än en fullträff i denna spelform. De fem senaste säsongernas motsvarande möten har renderat i hållen Atlético-nolla vid fyra tillfällen. Trots att Simeone har ett par sjukdomsfall i truppen är Jan Oblaks bur ohotad.

Spel: Celta Vigo Under 0,5 mål @ 1,89

Tävling: Primera División

Plats: Wanda Metropolitano

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Leeds – Crystal Palace: Båda lagen gör mål @ 1,64

Resan som tog sin början hos Örnarna i Lissabon tar sin ände via Londons örnars bortamatch. Crystal Palace är som vanligt placerade i Premier Leagues mittenbassäng, 29 poäng på 22 omgångar är ett faktum efter den lyckosamma trippen till skatboet på St. James’ Park. Trots att Hodgsons herrar är skadeskjutna lyckades The Eagles omvandla underläget till en 2-1-viktoria.

Leeds har gjort en klart godkänd säsong så här långt i egenskap av gröngölingar i finrummet. The Peacocks har inkasserat lika många poäng som gästerna trots att värdföreningen har en hängmatch i handen. Marcelo Bielsas mannar gick på en 2-1-mina hemma mot Everton förra veckan.

Bielsas påfåglar tillämpar rena rama raggarfotbollen. El Locos lag har gjort 36 strutar, inget lag i PL har satt lika många kassar och samtidigt släppt in lika många, 38 stycken. Hodgson brukar inte heller leta efter handbromsen, det visade sig inte minst i hemmamötet mot Leeds då Örnarna vann med 4-1. Extra trygg blir måndagstipset mot bakgrund att dessa klubbar lirat fem raka mot varandra med mål i planens båda ändar.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,64

Tävling: Premier League

Plats: Elland Road

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Läktarens trippel

Benfica – FC Famalicao: Båda lagen gör mål @ 2,15

Atlético Madrid – Celta Vigo: Celta Vigo Under 0,5 mål @ 1,89

Leeds – Crystal Palace: Båda lagen gör mål @ 1,64

Totalt odds: 6,66

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus