Speltips

Match/event
Djurgården - Almtuna - 3/3
Datum
03/03 - 2023
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Djurgården FT
Odds
1,60
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

Djurgården – Almtuna – 3/3

Ishockey Speltips Uncategorised
Timmy Renud
Publicerad: 3 mars, 2023

Formen är för tillfället svag, men det skall vi försöka ändra på. Under fredagskvällen spelas det full omgång i HockeyAllsvenskan. Matchen är, som vanligt vid den här tiden på året, oerhört betydelsefulla. Vi har valt att rikta näsan mot huvudstaden och mötet mellan Djurgården – Almtuna.

Växlat upp

Med tre omgångar kvar ligger Djurgården på en blygsam femteplats med sina 89 inspelade poäng. Det är såklart en missräkning, även om det inte är många poäng upp till tredjeplatsen.

Trots tabellplaceringen har huvudstadslaget verkligen växlat upp på slutet. Inför kvällens match har man tre raka vinster och tagit poäng i tio raka matcher, där åtta av bataljerna slutat med vinst. Det är såklart mycket starka papper och ett formbesked som heter duga inför det kommande slutspelet.

På hemmais har Djurgården varit riktigt bra på slutet då man vunnit fyra av sina fem senaste. Enda förlusten kom mot Tingsryd efter förlängning. Klassisk underskattning. Segrarna har kommit mot Karlskoga (5-2), AIK (5-1), Östersund (4-1) och Södertälje (4-3). Bortsett från Östersund är det mycket starka vinster.

Tufft borta

Sammantaget har Almtuna verkligen imponerat under säsongen då man ligger på en sjundeplats med sina 71 inspelade poäng. Man har ingen möjlighet att avancera uppåt i tabellen. Däremot kan man tappa någon tabellplacering, men laget har hela sex poäng tillgodo på åttan, AIK.

Almtunas form är fin då man vunnit fem av sina sex senaste matcher. Det skall dock tilläggas att tre av vinstmatcherna kommit på hemmaplan. På bortais är man något annat. Vidare skall det också nämnas att man mött Tingsryd x2, Östersund och Västerås under den nyss nämnda perioden. Tre lag, som ligger i botten av tabellen.

Under den senare tiden har man haft det relativt tufft på bortaplan. Faktum är att man endast vunnit tre av sina åtta senaste matcher på resande skridsko. Man har bland annat förlorat mot Östersund och Kristianstad under denna åttamatchersperiod. Inte direkt något att skryta med.

Dagens speltips

Djurgården FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,60. Insats: 4 units.

Djurgården må ha floppat medan Almtuna imponerat. Dock är det stor klasskillnad på lagen, vilket har blivit tydligt under den senare tiden då Djurgården verkligen växlat upp lagom till slutspelet. Huvudstadslaget har tagit poäng i tio raka matcher, där åtta har slutat med vinst. Dessutom har man svarat för flera imponerande insatser på hemmais under den senaste tiden. Almtuna å sin tur har varit ganska svaga på bortaplan. Ett påkopplat Djurgården skall vinna denna match alla dagar i veckan. Let`s go!

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x