Speltips

Match/event
Djurgårdens IF - Timrå IK
Datum
31/03 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Djurgården ML
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips SHL

Djurgården – Timrå – 31/3

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 31 mars, 2022

Under torsdagskvällen är det dags för Game 3 i Play Out-serien mellan Djurgården och Timrå. Kvällens gästande lag har inlett med två raka vinster och således skaffat sig ett utmärkt läge inför kommande fajter.

Special teams avgjorde

Timrå har fått en smakstart på årets Play Out-serie mot Djurgården efter att man vunnit de två inledande fajterna. I den första matchen, som spelades på Hovet, vann Sundsvallsgänget välförtjänt med 4-2 efter att man smällt in fyra raka mål mellan stockholmarnas två fullträffar i fajten.

Det andra mötet blev målmässigt jämnare och sannerligen dramatiskt. Ställningen efter en period: 0-0. Ställningen efter två perioder: 2-2. Med mindre än sex minuter kvar av slutakten tog Djurgården ledningen och såg ut att gå mot en blytung vinst. Men Timrå ville annat. Med 2.25 kvar skickade Sebastian Hartmann in 3-3 och med blott sju (!) sekunder från slutet gjorde Tim Erixon otroligt viktiga 4-3.

Senast gjorde Djurgården en fin match och var det bättre laget sett till spelet i fem-mot-fem. Däremot var Timrå oerhört effektiva i numerärt överläge och smällde in tre av sina fyra mål i den spelformen. Huvudstadslaget behöver alltså hålla sig ifrån utvisningsbåset, om man skall lyckas vända 0-2-underläget.

Skärpt hemmalag

Normalt sett är Game 3, vid ställningen 1-1 i matcher, av stor betydelse. Vilket lag skaffar sig en fördel inför avslutningen på serien? För Djurgårdens del är kvällens match extremt viktig då man ligger under med 0-2 i matcher. Man har inte råd med ett nytt nederlag. Blir det återigen förlust lär det med allra största sannolikhet vara god natt för stockholmarna. Vid vinst ser det aningen bättre ut, även om det fortsatt vore ett tufft utgångsläge.

Känslan är att vi får se ett påkopplat och disciplinerat Djurgården i afton, som bärs fram av sin fantastiska hemmapublik. Spelarna vet också betydelsen av matchen och är tillräckligt rutinerade för att kunna hantera pressen på ett bra viss. Håller man bara sig ifrån utvisningsbåset tror jag mycket är vunnit. Det lär bli tajt, men visst vinner Djurgården.

Kvällens speltips

Djurgården ML – finns bland annat till 1,74 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x