Speltips

Match/event
FaZe vs Na'Vi
Datum
17/07 - 2021
Matchstart
19:15
Spelbolag
Spel
Ö 2.5 kartor
Odds
2.20
Rygga Spelet
Speltips esport

FaZe vs Na’Vi

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 17 juli, 2021

Förra gången vi la spel på på CS träffade vi en och missade en och gick exakt +-. Innan det träffade vi fem raka speltips i Cologne och vi satsar på ytterligare ett par nu när det är dags för semifinalerna!

Tre raka segrar för Na’Vi i Cologne

De fick en relativt enkel första match, men fick sedan möta två topplag som de båda gångerna lyckades plocka vinster emot! Deras första match mot Renegades var dock obehagligt jämn när de tappade första kartan. De klarade dock totalt av mötet enkelt efteråt med en 16-6 och 16-4 vinst på karta 2 samt 3. I ”vinnarmötet” fick de möta Vitality som precis besegrat Furia väldigt dominerande. Även Vitality vann första kartan, dock väldigt jämnt med 16-14. Na’Vi gick sedan och vann karta 2 samt 3 relativt enkelt med 16-5 samt 16-10.

I sin tredje match fick de möta Astralis där vinnaren skulle direkt till semi och förloraren fick börja i kvarten. Här började Na’Vi väldigt starkt och dominerade fullständigt på Astralis egna kartval. Andra kartan blev desto tuffare och de förlorade den tillslut i övertid. De tog sedan sista kartan efter att de tagit 10-5 i första halvan och tog sedan sex raka rundor i andra halvan. En direktplats till semifinalen efter tre raka segrar MEN de tvingades spela tre kartor i VARJE möte.

FaZe med en oväntat vinst i kvartsfinalen

FaZe har fyra raka vinster i turneringen efter att de förlorat sitt första möte mot Astralis i två extremt jämna kartor. Det såg väldigt tufft ut för dem att ta sig till slutspel men de började bra. De slog Spirit i en väldigt jämn Bo3 som de vann 16-13 och 16-10 efter att förlorat första kartan 11-16. Efter första vinsten stod Vitality på schemat och oddsen stod i stor favör hos Vitality. FaZe plockade här en enkel 2-0 efter att de haft extremt bra CT halvor där de tog 11 rundor båda gångerna. Vinsten mot Heroic var även den relativt jämn i resultatet men FaZe hade väldigt fina ledningar på båda de kartorna de vann.

Deras senaste match var Gambit som de fick i kvartsfinalen. Oddsen här var i närheten av tre på laget. De började svagt på sitt eget kartval MEN tog sedan tillbaka det på sin CT halva som de otroligt nog vann 12-2 och vann därmed första kartan 16-13. Andra kartan lyckades de ta till overtime, men klarade inte riktigt av att ta den väl där. Tredje kartan var dock mer dominerande och de vann sin T-sida 9-6 och fortsatte med att ta en 7-3 halva på sin CT.

Dagens speltips

FaZe har haft EXTREMT övertygande CT-sidor där de på kartor som Mirage, Nuke, Ancient och Dust2 vinner cirka 70-80% av rundorna. När de ställs mot Na’Vi kommer det troligtvis hamna på Nuke där FaZe får starta CT. De kan ha en fantastisk start och vinna redan där, eller så kan de göra likt mot Gambit att vinna Ancient / Mirage efter fantastiska CT-halvor. I vilket fall känns det troligt att mötet går till tre kartor.

Därför väljer jag att spela på Ö 2.5 kartor till oddset 2.20 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x