Speltips

Match/event
Virtus Pro vs ENCE
Datum
03/04 - 2021
Matchstart
15:30
Spelbolag
Spel
Virtus Pro -1.5
Odds
1.87
Rygga Spelet
Speltips esport

Virtus Pro vs Ence

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 3 april, 2021

Slutspelet är kommet i ESL Pro League och de första två matcherna spelades under Fredagen! G2 vann en match där de var underdogs emot Liquid samtidigt som Furia avverkade FunPlus Phoenix på tre kartor. De lagen är nu ute ur turneringen och hamnade på 9-12e plats. Under lördagen är det dags för Complexity vs Na’Vi samt matchen vi kommer att fokusera på här, Virtus Pro vs Ence!

Virtus.Pro vill bevisa sig själva igen!

Efter att haft en väldigt bra start av 2021 klev de in i grupp D med hopp om att ta sig till slutspel och även vinna gruppen. De öppnade starkt med en vinst mot Endpoint samt EG men tapade dessvärre en match emot Astralis samt Liquid. Men vinsten över Fnatic tog de sig iallafall till topp 3, men är nu tvungna att gå igenom hela slutspelet. De fick motståndet som klassas som enklast i denna runda och är massiva favoriter!

Deras senaste match var en förlust mot Liquid som var jämn ifrån start till slut! Inget lag tog någonsin någon större ledning på kartorna men Liquid drog det längsta strået båda gångerna. 16-13 till amerikanerna på både Dust2 och Vertigo som därmed kom tvåa i gruppen över just VP. Mötet spelade mindre roll då Astralis vann gruppen även fast VP hade vunnit, men man vill aldrig ha en förlust inför slutspelet.

ENCE kom mirakulöst med i slutspelet!

Även fast ENCE hamnade i en fantastisk grupp för att ha en chans till en skräll, var det inte många som räknade med att de skulle vinna mer än max en match. Mousesports som var svagast i gruppen var deras första möte och de lyckades vinna det, men blev snabbt tillbaka satta på jorden efter mötet mot NiP som de förlorade.

Efter detta kom de två skrällarna i gruppen som såg till att de hamnade i slutspelet. De slog både G2, som sett väldigt starka ut på senaste tiden, samt världsfemman Vitality som bombade ut ur gruppen utan avancemang. Den sista matchen emot FaZe förlorades dock och deras chans på förstaplatsen försvann, men slutspel var bra nog! Deras senaste match emot FaZe såg EXTREMT tuff ut. De hade inför mötet vunnit en match och förlorat tre och var redan utslagna ur turneringen. ENCE blev fullständigt dominerande i mötet när de förlorade första kartan med 16-4 och andra kartan med 16-3.

Efter det har laget haft mixade resultat i sämre turneringen där de bland annat förlorat mot HAVU och Mad lions.

Dagens speltips

Två väldigt olika lag som kliver in i turneringen där Virtus Pro under den senaste tiden har varit dominerande och vunnit en hel del turneringar, och ENCE har nyligen gjort ändringar i sitt lag och kommer ifrån de lägre turneringarna och chockar till det då och då. Favoriterna är utan tvekan CIS mixen Virtus Pro och jag tror de kan ta mötet relativt enkelt!

Därför väljer jag att spela på Virtus Pro -1.5 i karthandikapp till oddset 1.87 hos Betsson (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x