Speltips

Match/event
Everton - Manchester United
Datum
09/04 - 2022
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
Everton vinner (börjar 2-0) & får flest hörnor (börjar 4-0)
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Everton – Manchester United 9/4

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 8 april, 2022

Viktigt möte så här på slutspurten för båda dessa lag. Everton föll senast mot Burnley vilket var ett rejält poängtapp då det var en viktig match i bottenstriden. Everton befinner sig fortfarande på 17:e plats men nu har man Burnley bakom sig med bara ett färre poäng. Tufft läge för Everton minst sagt och nu kommer dessutom ett motiverat Man United som behöver ta poäng i kampen om fjärdeplatsen.

Båda i behov av poäng

Everton förlorade som sagt sin senaste match mot Burnley med 3-2. Med det resultatet så tog Burnley sig lite närmare Everton då man nu bara har ett färre poäng med samma antal matcher spelade. Det är en rejält knivig sits som Everton är i just nu och med hela fem poäng upp till Leeds så är Man United inga man vill möta. Man har dock två matcher färre spelade än Leeds men Evertons resterande spelschema är inte roligt. Man har Man United, Liverpool, Chelsea, Arsenal och ett dubbelmöte mot Leicester kvar bland annat vilket inte är dåliga lag. 

För Man Uniteds del så måste man verkligen börja vinna ifall att man vill ha chans att sluta fyra denna säsong. Med 30 spelade matcher så har man kammat hem 51 poäng kontra Tottenhams 54 som i nuläget sitter på den betraktade fjärdeplatsen. Arsenal är dock laget som har spelat 29 matcher och kan med en vinst i sin 30:e ta sig förbi Tottenham, vilket betyder att man egentligen borde utgå från att man är sex poäng bakom fjärdeplatsen och inte tre. 

Två formsvaga lag 

Everton kommer till denna match med tre raka förluster. Man har dock gjort tre mål på deras senaste två matcher men det är försvarsspelet som sviker dom gång på gång. Fem insläppta har man på sina två senaste och nio insläppta på sina tre senaste. Inte optimalt läge inför en så här viktigt match på Goodison. Men med hemmaplan och fansen bakom sig så tror jag man har större chans än vad spelbolagen tror. 

Man United är inte heller i någon vidare form. Man har bara kammat hem en vinst på sina sex senaste matcher. Utan några vinster så blir det svårt för Man United att sluta fyra iår så en vinst här skulle verkligen behövas. Men jag har inte varit imponerad av Man United på sistone och det känns nästan som att man har gett upp den platsen lite. Men tar man en vinst imorgon så lever hoppet kvar.

Speltipset

Mycket viktig match för båda lagen på denna tidiga match vi har att se framemot imorgon. Everton som kämpar för att hålla sig kvar och Man United som kämpar om Champions League spel nästa säsong. Everton står som stora underdogs och det väljer jag att dra nytta av. Speltipset blir att Everton vinner när man börjar med 2-0 och får flest hörnor när man börjar med 4-0 till 1,76 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x