Speltips

Match/event
Frankrike - Kroatien
Datum
13/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Frankrike vinner & U4.5 mål i matchen
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Frankrike – Kroatien 13/6

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 12 juni, 2022

Denna runda av Nations League börjar sakta men säkert nå sitt slut då vi nu är inne i den fjärde omgången. I grupp A1 så ska Frankrike ta emot Kroatien i deras andra match mot varandra där första slutade 1-1. Om Frankrike ska lyckas ta sin första vinst imorgon återstår att se!

Sist i gruppen

De regerande mästarna, Frankrike, ligger i nuläget sist i denna grupp efter tre spelade omgångar. Inte den start man hoppades på och i ärlighetens namn så förtjänar dom att ligga sist. I den första matchen mot Danmark så tog man ledning men efter det så föll man tillbaka och såg inte ut att ens vilja gå för ett andramål och tillslut så vände Danmark matchen och vann med 1-2. Sedan mötte man då Kroatien och samma där så tog man ledning och tappade sedan den efter att Kroatien satte dit ett straffmål i 83:e minuten.

I den tredje omgången så var det Österrike man skulle ta sig an och då var det lite annorlunda än de två första. Då var det istället Österrike som tog ledning men Frankrike lyckades sedan få med sig ett poäng efter ett mål av inhoppande Mbappe. Så man kommer alltså till denna match utan en enda vinst och detta är verkligen en match man ska ta tre poäng.

Kroatien har börjat helt okej

Gästande lag, Kroatien, har börjat bättre än Frankrike i dessa första tre matcher och har fyra inspelade poäng kontra Frankrikes två. Man började inte bra alls efter att man förlorade med 0-3 mot Österrike men sedan tog man poäng mot Frankrike och vann sedan mot Danmark på bortaplan vilket var riktigt imponerande.

Jag tror mycket kommer att hänga på hur dessa lag väljer att ställa upp då båda har snurrat ganska rejält på sina startelvor och inte minst Frankrike. Det är ganska stor skillnad på när Frankrike ställer upp med sitt absolut bästa lag, kontra när man inte gör det. Men jag förväntar mig att Frankrike kommer att spela med så bra lag som möjligt om man vill ha någon chans att ta samtliga poäng imorgon.

Speltipset

Sista omgången i denna runda av Nations League när Frankrike är ute efter sin första vinst. Kryss blev det sist dessa två möttes men jag tror verkligen att Frankrike kommer att steppa upp det i denna match. Speltipset blir att Frankrike vinner och att det blir under 4.5 mål i matchen till 1,76 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x