Speltips

Match/event
Frankrike - Polen
Datum
04/12 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
1X, Ö0.5 mål & Polen Ö10.5 fouls
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Frankrike – Polen 4/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 3 december, 2022

De regerande mästarna fick Polen i sin åttondelsfinal efter att Argentina slog Polen i den sista omgången och därmed vann deras grupp. Polen är nog nöjda över att ha tagit sig vidare till slutspel men att få Frankrike direkt i åttondelen är nog inget man är glad över. Frankrike har sett bra ut i gruppspelet förutom i den sista matchen då man ändå inte hade något att spela för. Polen har inte imponerat på mig och jag förväntar mig att Frankrike löser detta utan vidare problem!

Bör vara en enkel match för Frankrike

Frankrike vann sin grupp efter deras två vinster mot Australien och Danmark och säkrade därmed förstaplatsen i gruppen redan efter två omgångar. I den sista matchen roterade man därför rejält på startelvan då man ändå inte hade något att spela för. Mycket på grund av det så åkte man då på en förlust mot Tunisien men som sagt så spelade det ingen roll. Man fick vila sina startspelare en hel del och kommer att komma till denna match betydligt mer utvilade än Polen som jagade boll i 90 minuter mot Argentina.

Frankrike har dessutom sett väldigt bra ut trots att man är utan en hel del stjärnspelare på grund av skador. Mbappe har verkligen steppat upp och tagit på sig ett stort ansvar och det syns verkligen och för att dom ska gå så långt som möjligt så kommer han behöva fortsätta med det. Denna match mot Polen förväntar jag mig blir lätt för Frankrike då Polen verkligen inte imponerat på mig.

Inte sett bra ut

Polen tog sig vidare tillslut på målskillnad efter att Mexiko inte lyckades göra ett tredje mål mot Saudiarabien i den sista omgången. Istället släppte Mexiko in ett mål i slutminuteran och Polen gick då vidare på bättre målskillnad istället för färre gula kort som man hade gått vidare på ifall att Mexiko hade vunnit med 2-0. Man såg tydligt att man inte ens försökte vinna eller jaga mål mot Argentina utan man gjorde allt för att inte släppa in fler än två mål då man visste att det räckte. 

Enda matchen som Polen egentligen var bra var mot Saudiarabien som man vann med 2-0. Men även i den matchen så var det ett väldigt defensivt Polen vi fick se och man hade 36% bollinnehav och färre skott än Saudiarabien. Det säger en hel del att man inte är tillräckligt bra framåt och enda chansen för dom att gå vidare här är på straffläggning enligt mig.

Speltipset

De regerande mästarna tar sig an ett Polen som inte imponerat på mig detta mästerskap. Frankrike kommer att vara det spelförande laget och jag förväntar mig att Polen kommer att jaga en hel del boll denna match. Speltipset blir 1X, över 0.5 mål och Polen över 10.5 fouls till 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x