Speltips

Match/event
Frölunda HC - Luleå HF
Datum
10/01 - 2023
Matchstart
18:05
Spelbolag
Spel
Frölunda FT
Odds
1,94
Rygga Spelet
CHL

Frölunda – Luleå – 10/1

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 10 januari, 2023

Buffalo, som sprutat in mål på slutet, svarade för en slätstruken insats i natt då man föll hemma mot Philadelphia med 0-4. Vi söker revansch i kväll, när Champions Hockey League bjuder på semifinaler. Bland annat den helsvenska fajten mellan Frölunda – Luleå.

Jagar femte titeln

Frölunda, som ”alltid”, går långt i Champions Hockey League är återigen framme i semifinal efter en fin turnering. Nu ställs man mot Luleå i jakten på sin femte CHL-titel.

Göteborgslagets form är stabil då man vunnit två raka matcher och sju av sina tio senaste. Allra senast besegrade man just Luleå med 5-2 och i matchen innan dess fick Leksand se sig besegrade med 4-2.

På hemmais är Frölunda ständigt bra. Årets säsong är inget undantag då man vunnit sju av sina nio senaste hemmafajter. Lagets nyckelspelare har dessutom börjat kliva fram under den senare tiden och skadeläget börjar se bättre och bättre ut.

Usel form

Hittills har Luleås säsong varit tung, bortsett från framgångarna i Champions Hockey League. I SHL ligger laget nämligen först på en elfteplats, vilket är direkt uselt. Man är faktiskt bara sex poäng ifrån en negativ kvalplats.

Formen är inget att skryta om då man endast vunnit en av sina sex senaste matcher. Under perioden har man tillika släppt in en hel del mål, något Luleå inte brukar göra.

På bortaplan har Luleå haft det väldigt tufft under säsongen och man har faktiskt endast vunnit tre av sina tio senaste matcher på resande skridsko.

Dagens speltips

Frölunda FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,94. Insats: 2,5 units.

Kvällens hemmalag är formstarkt och går definitivt för en femte CHL-titel. Skall man nå en final behöver man vinna i afton inför returen i Luleå. Semifinalens gästande lag har tillräckligt stora bekymmer i SHL och känslan är att laget inte går ”all in” för en Champions Hockey League-titel. Kommer det avspegla sig i kvällens semifinal? Det tror jag. De båda lagen möttes så sent som i helgen i en match som Frölunda vann tämligen enkelt med 5-2. Vi håller tummarna för något liknande i afton. Åtminstone hemmavinst!

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x