Speltips

Match/event
Memphis Grizzlies - Golden State Warriors
Datum
12/05 - 2022
Matchstart
03:30
Spelbolag
Spel
Steph Curry Ö19.5 poäng, Ö4.5 assist & Jackson Jr Ö12.5 poäng
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips Basket

Grizzlies – Warriors 12/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 maj, 2022

Grizzlies tar emot Warriors i game 5 i vad som blir en avgörande match för Memphis Grizzlies då Warriors leder med 3-1 i matcher. Warriors vann båda hemmamatcherna vilket ger dom ett ypperligt läge att avancera till en Western Conference final ifall att dom vinner denna match. Men jag tror inte att det kommer bli lätt för Warriors att slå ett Grizzlies som vet att dom måste vinna. Intressant att se hur detta slutar!

Ja Morant missade game 4

Warriors drog maximal nytta av de två raka hemmamatcherna och vann båda vilket som sagt då har gett dom en 3-1 ledning inför denna match. Första hemmamatchen var väldigt ojämn och slutade 142-112 till Warriors medan den andra var betydligt jämnare och slutade 101-98 till Warriors. I den andra matchen var dock inte Ja Morant tillgänglig för Grizzlies efter att han åkte på en liten smäll mot knät i game 3. Förhoppningsvis för Grizzlies del så kommer han kunna spela inatt men det ser inte ljust ut då den senaste rapporten säger att han nog missar denna match.

Utan Ja Morant blir det upp till resterande spelare i Grizzlies som måste steppa upp och försöka hålla denna matchserie levande. Men man ska nog inte förvänta sig att man går vidare men man kan iallafall vinna denna hemmamatch för att sätta någon press på Warriors.

Vill nog få det överstökat redan nu

Warriors kommer som sagt med en 3-1 ledning och har chans att ta sig vidare till en Western Conference final nu inatt. För deras del så vill man nog få det överstökat så fort som möjligt vilket då kommer att ge dom lite extra vila inför finalen mot antingen Suns eller Mavericks. Så att man kommer att gå för en vinst här är det inget snack om saken. Speciellt när Grizzlies mycket troligt kommer att vara utan Ja Morant.

Steph Curry har varit den som lett sitt Warriors fram tills nu och det brukar han göra när slutspelet börjar. Han är redan nu favorit att vinna Finals-MVP men han kommer att behöva hålla i sin form för att Warriors eventuellt ska kunna ta sig hela vägen till final. Intressant att se om Warriors löser jobbet här.

Speltipset

Avgörande match där Warriors har chans att avancera till en Western Conference final. Grizzlies som troligen kommer att bli utan Ja Morant kommer att få det tufft och det blir upp till resterande spelare att se till att göra jobbet. Jag väljer att bygga ihop några spelarlinor inför denna match. Speltipset blir Steph Curry över 19.5 poäng, över 4.5 assist och Jackson Jr över 12.5 poäng till 1,68 hos Bet365.

ComeOn
100%, upp till 1000 kr
  • Sport & Casino
  • Grymma Odds
  • Bra Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - ComeOn
Lanserat:
juni, 2008
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Come On! grundades 2008 i Stockholm och är numera en storspelare på den svenska marknaden. Come On:s reklamfilmer kan ses regelbundet på svensk TV. Den mest kända kom ut under 2014 när de sponsrade Liverpool och vi kunde se den nuvarande lagkaptenen Jordan Henderson spela sig själv i reklamen.
Välkomstbonus - Betting
100%, upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 8x