Speltips

Match/event
Miami Heat - Boston Celtics
Datum
30/05 - 2022
Matchstart
02:30
Spelbolag
Spel
Celtics +5.5, Butler tar Ö4.5 returer & Al Horford tar Ö6.5 returer
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips Basket

Heat – Celtics 30/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 29 maj, 2022

Mer spännande än så här kan det inte bli, efter att Heat vann game 6 så har vi nu fått ännu en game 7 där det dessutom är en plats i NBAs final som står på spel. 3-3 i matcher har vi alltså inför denna och allt kommer att avgöras inatt. Det är Warriors som väntar i finalen och dessa två ska nu göra upp om vem som ska ta sig an vinnaren från West i NBAs final denna säsong. Extremt spännande game 7!

Butler visade klass

Miami Heat vann oväntat game 6 på bortaplan när Celtics hade chans att avsluta detta och ta sig till final. Men Heat visade prov på kvalité och en riktig vilja när man slog Celtics på deras egna hemmaborg framför deras fans i en knivig sits då man låg under med 3-2 i matcher. Nu fick man som man ville och kommer spela game 7 på hemmaborg vilket, trots att oddsen är i Celtics fördel, är en stor fördel för Heat. Game 7 på hemmaplan är något man såklart vill ha och det är tufft för bortalaget att komma till en så tuff match och ha hela arenan emot sig. Jag tror att Heat har större chans än vad oddsbolagen tror, men denna matchserie har varit ganska fram och tillbaka så allt kan hända i denna sista match.

Det var en man som verkligen steppade upp när hans lag behövde honom som mest. Efter tre raka tuffa matcher för Jimmy Butler så visade han prov på klass i denna viktiga game 6. Inför denna match så har han gjort 8, 6 och 13 poäng i de tre senaste matcherna och nu gjorde han hela 47 poäng tillsammans med 9 returer och 8 assist. Snacka om att prestera när det gäller.

Jobbig sits för Celtics

Inte nog med att man ska spela game 7 på bortaplan vilket redan är extremt tufft att göra, så har nog Celtics självförtroende sänkts rejält efter game 6. Dom hade en ypperlig chans att avgöra denna matchserie och gå vidare till final men misslyckades att göra det. Det innebär då nu att Heat har fått momentum och hoppet för deras del har ökat rejält medan det är helt tvärtom för Celtics. 

Det kommer att krävas mycket från stjärnspelarna Tatum och Brown att verkligen göra sin bästa match denna säsong om Celtics vill ta sig till final. Trots att Celtics står som mindre favoriter så tror jag inte att dom känner sig som sådana.

Speltipset

Game 7 med en finalplats som står på spel när dessa två lag ska göra upp en sista gång. Heat har hemmaborg och en liten fördel men det är fortfarande Celtics som är favoriter att vinna. Speltipset blir Celtics +5.5, Butler tar över 4.5 returer och Al Horford tar över 6.5 returer till 1,68 hos Bet365.

No Account Bet
100% upp till 2000 kr
  • Bra bonus
  • Snabba uttag
  • Spela utan konto
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - No Account Bet
Lanserat:
april, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.7/5
Introduktion
Hos No Account Bet kan du som svensk spelare idag hitta några av de bästa oddsen på marknaden. No Account Bet är ett av de där spelbolagen som har växt ut lite som en knopp från ett annat kan man säga. Föregångaren till No Account Bet är nämligen No Account Casino. En sak som båda spelbolagen har gemensamt är att de är extremt duktiga på att erbjuda bra erbjudanden, kampanjer och riktigt bra odds. No Account Bet är ett så kallat Pay N Play bolag där du är igång snabbt och enkelt med att betta. Läs mer i denna recension.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 2000 kr
Omsättningskrav: 20x