Speltips

Match/event
HockeyAllsvenskan - fredag 8/10
Datum
08/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,81-2,72
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

HockeyAllsvenskan – fredag 8/10

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 8 oktober, 2021

HockeyAllsvenskan rullar vidare med sex nya fajter under fredagskvällen. Vi får en seriefinal i Jönköping mellan HV71 och Karlskoga som båda står noterade för maximala tolv poäng.

AIK – Västervik 19:00

Västervik har vunnit tre av fyra matcher och ligger på en fin femteplats i tabellen. AIK ligger sexa med sex poäng. Stockholmarnas två förlustmatcher har kommit mot suveräna HV71. ”Gnaget” är det bättre laget i grunden och ska ses med fin chans till vinst i afton.

HV71 – Karlskoga 19:00

Två lag som öppnat säsongen på bästa tänkbara vis med fyra vinster och maximala tolv poäng. I kväll ska ett av lagen fortsätta sin segersvit medan det andra laget åker på säsongens första förlust. Att tro något annat än hemmavinst vore kanske lite dumt. Dock är det ganska dåligt odds. I stället lockar en målfest mer.

Kristianstad – MODO 19:00

Kristianstad står alltjämt på noll poäng trots att man spelat en ganska bra ishockey. MODO å sin tur ligger åtta med sex inspelade poäng på fyra fajter. Här är gästerna favoriter, men hemmalagets ska inte underskattas trots fyra raka nederlag. KIK har två raka hemmavinster mot örnsköldsviksgänget. Blir det ytterligare en vinst i kväll?

Mora – Almtuna 19:00

Almtuna fick sin segersvit på tre matcher bruten förra omgången då man föll med hela 1-5 hemma mot AIK. Mora å sin tur har endast vunnit en av fyra fajter i upptakten. Dalmasarna har dock en bättre trupp än gästerna och ska ses med god chans att vinna under fredagskvällen. Mora har dessutom fem raka inbördes hemmavinster mot Almtuna.

Tingsryd – Björklöven 19:00

Tingsryd visade upp en fin offensiv samt defensiv senast då man körde över MODO med hela 5-0. Björklöven tog en programenlig vinst borta mot Kristianstad. Dessförinnan åkte man dock på en rejäl plump hemma mot Västervik. Visst ska Umeå-laget vara favoriter här, men Tingsryd på bortais en fredagskväll i de småländska skogarna är ingen lätt uppgift. Skrällvarning.

Troja/Ljungby – Vita Hästen 19:00

Nu är det väl ändå dags för nykomlingens första poäng? Troja/Ljungby har inlett med fyra raka nederlag, där man ändå varit med hyfsat i samtliga matcher. Vita Hästen å sin tur har tre raka nederlag, där man släppt in sanslösa 19 (!) mål. Det är såklart under all kritik. I afton ”måste” Troja/Ljungbys första poäng komma.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x