Speltips

Match/event
HockeyAllsvenskan - onsdag 29/9
Datum
29/09 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,63-4,35
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

HockeyAllsvenskan – onsdag 29/9

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 29 september, 2021

Under onsdagskvällen väntar full omgång i HockeyAllsvenskan. Lägg därtill att taket för publik är borta! Det kan således vara sju fullsatta arenor om några timmar.

HV71 – Västerås 19:00

Såväl HV71 som Västerås vann i premiäromgången och blir att räkna med i år. Båda lagen lär vara i den absoluta toppen när säsongen summeras. Troligtvis vinner Jönköpingslaget i kväll, men det finns inget värde på hemmavinst. Kvällens match kan däremot bli tajt och kanske, kanske kan gästerna knipa en poäng.

Björklöven – Kristianstad 19:00

Kristianstad föll i premiären hemma mot Karlskoga med 1-2 medan Björklöven körde över Södertälje på bortaplan med hela 10-2! Här är, och ska, Björklöven vara storfavorit till ny vinst. Dessa båda lag har mötts fyra gånger i Umeå, där samtliga matcher slutat med hemmavinst.

MODO – Västervik 19:00

Dessa båda lag möttes i premiären i en match som Västervik vann med klara 5-2. Matchen var dock jämnare än slutresultatet. MODO ska ses med god chans att ta revansch, inte minst med tanke på hemmaplan och en arena med massa åskådare.

Mora – AIK 19:00

Två lag som inledde med uddamålsförlust i premiären. Båda lagen nämns i toppstriden. I kväll kommer ett lag ha tagit säsongens första vinst medan den andra klubben inlett med två raka nederlag. Kvällens match känns väldigt oviss på förhand. Kryss?

Södertälje – Troja/Ljungby 19:00

Södertälje föll i premiären hemma mot Björklöven med 2-10 (!) medan Troja/Ljungby torskade med 2-4 borta mot Almtuna. Normalt sett ”ska” Södertälje besegra Troja/Ljungby, men med tanke på premiären och lagets försäsong finns det inga garantier. Faktum är att SSK endast vunnit en av sina sju senaste fajter. Skrällvarning, månne?

Tingsryd – Karlskoga 19:00

Tingsryd föll i premiären med 2-5 borta mot Västerås och är nu uppe i fem raka förluster med försäsongsmatcher inräknade. Karlskoga tog en planenlig vinst borta mot Kristianstad (2-1). Här ska Karlskoga vara favoriter, men Tingsryd borta är ingen lätt match. I synnerhet inte när publiken är välkomna tillbaka. Här kan mycket väl TAIF skrälla.

Vita Hästen – Almtuna 19:00

Dessa kombattanter förväntas hamna i botten av tabellen när säsongen summeras. Duon inledde dock med en varsin vinst i premiären. Vita Hästen besegrade Mora efter förlängning medan Almtuna segrade mot nykomlingen, Troja/Ljungby med 4-2. Kvällens match känns på förhand vidöppen.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x