Speltips

Match/event
Dallas - Pittsburgh - 7/1
Datum
08/01 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Dallas ML + Ö4,5 ML
Odds
2,62
Rygga Spelet
Speltips NHL

Dallas – Pittsburgh – 8/1

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 8 januari, 2022

Kommande NHL-omgång innehåller elva härliga fajter och en av dessa spelas redan under lördagskvällen med nedsläpp 18:00. Med andra ord bästa tänkbara sändningstid för oss i Sverige. Matchen är dessutom av högsta kvalitet då urstarka hemmalaget Dallas gästas av seriens formstarkaste lag (10-0-0) Pittsburgh. Vilken godbit!

Galen hemmaform

Inför kvällens spännande möte mot Pittsburgh ligger Dallas först på en trettondeplats i Western Conference med sina 34 inspelade poäng på 30 matcher. Dock har man bara fyra poäng upp till en slutspelsplats och har faktiskt spelat minst matcher i hela konferensen. Exempelvis har man spelat fem matcher färre än elvan San José och fyra matcher mindre än åttan Edmonton.

Laget har nyligen kommit ur en formsvacka på fem fajter genom att rada upp tre raka vinster, varav de två senaste varit mot starkt motstånd i form av Florida och Minnesota. Likaledes ska det tilläggas att Stars smällt in 17 (!) mål under den korta segersviten.

Är det något Dallas trivs med så är det hemmais. Faktum är att man vunnit sanslösa elva av sina tolv senaste matcher i American Airlines Center. Det är ruskigt starka papper. Under perioden har man bland annat segrat mot topplag som Florida, Minnesota, Carolina, Colorado, Anaheim och St. Louis.

Sanslös form

Pittsburgh öppnade säsongen trevande, men har sannerligen spelat upp sig under den senare tiden och avancerat upp till en sjundeplats med sina 45 inspelade poäng på 33 matcher. Nu är Pingvinerna endast en poäng efter sexan Toronto och har sex poäng upp till serieledaren, Tampa Bay, som dock spelat tre matcher fler.

Penguins form är brutal då man vunnit tio (!) raka matcher och har således spelat in 20/20 poäng under perioden. Med den noteringen är man såklart seriens bästa lag sett till de tio senaste omgångarna.

Man ska inte ta ifrån ”Pens” sanslösa form, men laget har inte mött det bästa motståndet alltid. Faktum är att sju av vinstmatcherna kommit mot lag utanför en slutspelsplats och i flera av fallen bottenlag, däribland Buffalo, Montréal och Seattle. Kvällens match mot Dallas på bortais är något helt annat.

Kvällens speltips

Dallas ML + Ö4,5 ML synas hos Betsson till fina 2,62.

Som tidigare nämnt är Dallas oerhört formstarka på hemmais och har vunnit 11/12 senaste hemmabataljerna. Lägg därtill att många av segrarna kommit mot topplag som Florida, Minnesota, Carolina, Colorado, Anaheim och St. Louis. Vidare har laget kommit ur sin formsvacka och segrat i tre raka fajter. I kväll möter man förvisso Pittsburgh, som har tio (!) raka vinster. Dock har Penguins, som nämnts ovan, i sju av vinstmatcherna mött lag utanför slutspel och i tre av fallen mot rena bottenlag i form av Montréal, Buffalo och Seattle.

Dallas ML finns till 2,10. Lägger man därtill Ö4,5 ML i matchen höjs oddset till 2,62. Dallas tre senaste matcher har slutat 6-5 SO, 7-4 och 4-3 OT medan Pittsburghs tre senaste slutat 6-2, 5-3 och 8-5. Det luktar således en målrik tillställning. Åtminstone bör det bli 5+ mål då sju raka och 15/16 senaste hemmamatcherna för Dallas-del nåt över gränsen. Likaså sex raka Pittsburgh-fajter och 10/11 senaste. 5+ är närmast garanti och förhoppningsvis står Stars slutligen som segrare.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x